Moonlight and Honeysuckle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Moonlight and Honeysuckle
Generell informasjon
GenreRomantisk komedie, stumfilm
Utgivelsesår1921
NasjonalitetUSA
Lengde50 min.
SpråkIngen (dialog)
Bak kamera
RegiJoseph Henabery Rediger dette på Wikidata
Foran kamera
MedvirkendeMary Miles Minter, Monte Blue, Willard Louis, Guy Oliver, William Boyd, Mabel Van Buren, Justine Johnstone Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Filmformat1,33:1
Farve/s.hvSort/hvitt Rediger dette på Wikidata
Distributør(er)Paramount Pictures
Premiere(r)1921
Eksterne lenker

Moonlight and Honeysuckle er en amerikansk stumfilm fra 1921, regissert av Joseph Henabery.[1]

Handling[rediger | rediger kilde]

Judith Baldwin bor på en ranch i Arizona som blir eid av faren hennes. Når faren hennes blir valgt som senator og flytter til Washington D.C., flytter Judith sammen med ham. Hun etterlater seg seg ranch-formannen Tod Musgrove til ta hånd om gården i deres fravær, som er forelsket i henne. I Washington D.C. tiltrekker Judith seg snart oppmerksomheten til to friere; Kongress-medlem Hamill og Robert Courtney. Faren hennes er i mellomtiden opptatt med sitt eget forhold til enken fru Langley, som nekter å gifte seg med ham før Judith har funnet seg en passende mann å gifte seg med.

Judith er fremdeles usikker på hvilken mann hun skal velge, og kommer på ideen om et "prøve-ekteskap" med hver mann ved tantens hytte i skogen. Judith bestemmer seg snart for at kongress-medlem Hamill er fryktelig kjedelig, og ikke den passende mannen for henne. Imidlertid blir Hamill gjenkjent, og dette blir rapportert til avisene - som påstår at han har stukket av sammen med Judith. I mellomtiden har senator Baldwin i all hemmelighet giftet seg med fru Langley, og de ankommer hytta i påvente av en rolig bryllupsreise. I stedet finner de datteren deres, hennes to friere fra Washington D.C. og Tod Musgrove, som truer med å skyte begge mennene for å beholde Judith for seg selv. Avvist av Judith og truet av Tod, reiser både Hamill og Courtney sin vei. Judith bestemmer seg for at Musgrove likevel er den eneste passende ektemannen for henne.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Moonlight and Honeysuckle (1921)» (engelsk). Besøkt 2. juni 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]