Matthew Followill

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Matthew Followill
Kings of Leon 8.jpg
Født10. september 1984[1] (35 år)
Oklahoma City[1]
Beskjeftigelse Gitarist
Nasjonalitet USA
Medlem av Kings of Leon

Matthew Followill (født Cameron Matthew Followill, 10. september 1984 i Oklahoma City, Oklahoma) er leadgitaristen i bandet Kings of Leon.

Matthew Followill bruker en Epiphone Sheraton gitar og en 2X12" Ampeg Reverberocket forsterker. Han har også tidligere vært kjent for å bruke en Gibson Les Paul gitar. I musikkvideoen for Molly's Chambers sammen med en dokumentarfilm ser også ut til å tyde på at han tidligere brukte en SG shape gitar. Fra og med 2007, brukte Followill bare hans Epiphone Sheraton gitar fra midten av 1980-årene; han påstod at hans 1970s Les Paul Custom ikke den riktige feedbacken som de nyere Kings of Leon sangene krevde.Han sa i et magasinintervju at hans Les Paul er den gitaren han liker best å spille.

Flash Radio Music magazine reporterte den 27. juni 2007 at Followill ofte røyker sigaretter på scenen. Ved noen anledninger har han vært kjent for å sette fast sigarettstumpen i gitaren sin, mellom A og den nederste E-strengen. Matthew bor for tiden med sin kjæreste Johanna Bennett i et borettslag i Nashville, Tennessee.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]