Maldiskusjon:Infoboks statsoverhode

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg synes det ikke er noen god idé å slå sammen malen for statsministre med malen for statsoverhoder. Statsministre er ikke statsoverhoder. I Norge er kongen statsoverhode. Det er bedre med en mal kalt regjeringssjefer e.l. for statsministre. Kph 6. okt 2006 kl. 19:09 (UTC)

Malene har stort sett de samme parametrene, og jeg føler det slik bare blir formaliteter at malen heter statsoverhode (kunne godt hete regjeringssjef eller noe slikt), men de har samme parametrene og samme innhold. (vis du ser på der den er i bruk står det NNs statsminister Mvh Røed (d · en) 6. okt 2006 kl. 19:11 (UTC)
Det er ikke noe problem å ha to maler. Hvis man skal ha en felles bør den heller hete regjeringssjefer og statsoverhoder eller noe slikt. Kph 6. okt 2006 kl. 19:14 (UTC)
Det er bedre med en mal som har flere funksjoner enn mange. Har man mange maler blir det fort forskjellig utseende. Hva malen heter er ikke viktig, det kan til nød brukes redirect om man ikke blir enig om navn. ZorroIII 6. okt 2006 kl. 19:20 (UTC)
Disse to har egentlig to forskjellige roller, men begge har så og si de samme parametrene (infoboks statsminister/president/statsoverhode), men kan godt skifte navn på malen til noe mer dekkende. (men syns regjeringssjefer og statsoverhoder blir for langt). Mvh Røed (d · en) 6. okt 2006 kl. 19:23 (UTC)

Fornuftig tiltak å slå sammen de to malene, forenkler arbeidet for oss vanlig dødlige som nettopp har oppdaget at maler kan forenkle oppsett av artikler, bra! Ulf Larsen 10. okt 2006 kl. 16:17 (UTC)

Ønsker fortsatt å slå sammen malene, men noe av grunnen til at jeg endrer til {{Infoboks regjeringssjef}} er kommentarene over (statsleder bedre navn for både presidenter, kansler og statsministre?), noe av grunnen er også at jeg har endret parametren førstedame til ektefelle da jeg følte dette ble litt problematisk til Margaret Thatcher og Tarja Halonen (kvinner) og for at dette skal bli en fast parameter som f.eks bilde, logo, født osv. Mvh Røed (d · en) 24. okt 2006 kl. 20:59 (UTC)
Bare gi den navnet infoboks politiker? Mvh Røed (d · en) 1. nov 2006 kl. 21:35 (UTC)

Tidligere?[rediger kilde]

Utfra en liten disputt i forbindelse med Saddam Hussein undrer jeg på om det skal innføres at tidligere skal legges til foran tittelen på alle statssjefer som ikke lenger er i posisjon? __meco 9. nov 2006 kl. 01:39 (CET)

Synes ikke det er nødvendig, det står i boksen når deres embedsperiode var. Kph 9. nov 2006 kl. 02:50 (CET)

Bildetekst[rediger kilde]

Hvorfor fungerer ikke bildeteksten i Otto von Bismarck? Kjetil r 28. mar 2007 kl. 00:22 (CEST)