Mal:Advarsel for redigeringskrig

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Redigeringskrig[rediger kilde]

Hei. Dine nyeste bidrag på artikkelen Navn viser at du er involvert i en såkalt redigeringskrig, det betyr at du og en annen bidragsyter gang på gang tilbakestiller/fjerner hverandres endringer fordi dere er uenige om artikkelens innhold. Vennligst ikke fortsett med gjentatte ganger å gjenopprette endringene dine dersom de blir tilbakestilt. Dersom dere er uenige, vennligst diskuter pent og rolig sammen på artikkelens diskusjonsside. Gjentatte tilbakestillinger etter å ha fått denne advarselen anses som en forstyrrelse av Wikipedia, og det kan medføre blokkering. --Signatur

Dokumentasjonsikon Maldokumentasjon [vis] [rediger] [historikk] [oppdater]

Om denne malen[rediger kilde]

Denne brukermeldingen legger du inn på brukerdiskusjonssiden til en bruker som er involvert i en så langvarig redigeringskrig at han/hun har behov for en advarsel. For å sette inn en slik advarselsmelding, skriver du inn følgende:

{{Advarsel for redigeringskrig|Navn på artikkel hvor redigeringskrigen foregår}}~~~~

Du kan også bare skrive dette:

{{Redigeringskrig|Navn på artikkel hvor redigeringskrigen foregår}}~~~~

Eksempler[rediger kilde]

Dersom du for eksempel skriver dette på en brukerdiskusjonsside:

{{Redigeringskrig|Bro}}Med vennlig hilsen ~~~~

vil det da danne denne brukermeldingen:

Redigeringskrig[rediger kilde]

Hei. Dine nyeste bidrag på artikkelen Bro viser at du er involvert i en såkalt redigeringskrig, det betyr at du og en annen bidragsyter gang på gang tilbakestiller/fjerner hverandres endringer fordi dere er uenige om artikkelens innhold. Vennligst ikke fortsett med å gjentatte ganger gjenopprette endringene dine dersom de blir tilbakestilt. Dersom dere er uenige, vennligst diskuter pent og rolig sammen på artikkelens diskusjonsside. Gjentatte tilbakestillinger etter å ha fått denne advarselen anses som en forstyrrelse av Wikipedia og kan medføre blokkering. Med vennlig hilsen Eksempel (diskusjon) 14. jan. 2019 kl. 14:53 (CET)

Eller dersom du for eksempel skriver dette på en brukerdiskusjonsside:

{{Redigeringskrig|Karamellpudding}}Med vennlig hilsen ~~~~

vil det da danne denne brukermeldingen:

Redigeringskrig[rediger kilde]

Hei. Dine nyeste bidrag på artikkelen Karamellpudding viser at du er involvert i en såkalt redigeringskrig, det betyr at du og en annen bidragsyter gang på gang tilbakestiller/fjerner hverandres endringer fordi dere er uenige om artikkelens innhold. Vennligst ikke fortsett med å gjentatte ganger gjenopprette endringene dine dersom de blir tilbakestilt. Dersom dere er uenige, vennligst diskuter pent og rolig sammen på artikkelens diskusjonsside. Gjentatte tilbakestillinger etter å ha fått denne advarselen anses som en forstyrrelse av Wikipedia og kan medføre blokkering. Med vennlig hilsen Eksempel (diskusjon) 14. jan. 2019 kl. 14:53 (CET)

Denne malen er kategorisert i kategorien Brukermeldinger.