Mac1.no

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Mac1.no
Nettstedmac1.no
Type nettstedNettportal

Mac1.no var Norges største Mac-portal med daglig oppdaterte nyheter og et aktivt forum. Mac1.no ble etablert i mai 2003 og hadde siden den gang vokst til en portal med over 26 000 aktive brukere med 3 500 000 sidevisninger per måned. Fra å være et lite forum på det store Nettet hadde Mac1.no utviklet seg til å bli et av Skandinavias største nettsteder for Mac-relaterte nyheter, diskusjoner og veileding.

Forumet hadde over 800 000 innlegg og var hovedpulsåren til nettstedet. I forumet var det daglig hundrevis av innlegg som omhandler alt fra Apple, Macintosh og relaterte teknologier til musikk, film og annet snikksnakk. I forumet hadde der opp gjennom årene samlet seg mye nytting informasjon, fakta og hjelp til omtrent et hvert tenkelig problem. Nettstedet brukes av både nybegynnere og viderekomne hele døgnet rundt.

Mac1.no hadde et tett samarbeid med Apple. Mac1.no hadde vært nevnt på Apples «Siste nytt»-side og var inkludert som bokmerke på alle nye Macer som blir solgt i Norge. I tillegg arrangerte portalen jevnlig konkurranser med Apple-produkter som premier. Mac1.no samarbeidet også med MacForum, blant annet ved arrangering av møter og kurs.

Adminstratorer[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Søstersider[rediger | rediger kilde]