Liste over rollefigurer i 7th Heaven

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Denne artikkelen inneholder informasjon om rollefigurene i den amerikanske TV-serien 7th Heaven.

Camden-familien[rediger | rediger kilde]

Annie og Eric Camden er et ektepar. De har sju barn; Matt, Mary, Lucy, Simon, Ruthie, Sam og David, og en hund som heter Happy.

Annie Camden[rediger | rediger kilde]

Annie Camden, spilt av Catherine Hicks, har en halvsøster, Lily, gjennom hennes far, Charles Jackson. Hennes mor var Jenny Jackson, som dør tidlig i sesong én av leukemi. I studietiden studerte Annie alt fra kunst til økonomi, og returnerer senere til skolebenken for å ta en mastergrad. Annie var foreldrenes eneste datter. Hennes mor, Jenny døde tidlig, men enda vanskeligere er det å se faren hoppe inn i et forhold med Ginger. Annie aksepterer henne sakte, men sikkert og Ginger og faren gifter seg. Hennes far lider av Alzheimer.

Selv om hun valgte å være hjemmeværende husmor, kan Annie det meste. Hun balanserer et hjem med ni personer på en prestelønn, er rørlegger, elektriker, snekker, kokk og mye mer. Annie er familiens støttepilar. Som mor til sju, er hun ofte den barna kommer og snakker til, ofte over melk og småkaker, som bestemor til seks, prøver hun og mannen å innstille sterke moraler til barna.

Eric Camden[rediger | rediger kilde]

Pastor Eric Camden, spilt av Stephen Collins, er prest i Glenoak kirke, og er nær venn av Pastor Morgan Hamilton. Etter fem år gikk Eric ut av universitetet Kolbel Seminary. Snart etterpå, giftet han seg og startet familie med Annie Camden.

Matt Camden[rediger | rediger kilde]

Doktor Matt Camden er det eldste barnet i familien. Han ble spilt av Barry Watson. Matt ble sett på som familiens flørt, og hadde som ung flere lange og kortvarige forhold. To av disse var en som heter Shana og en som heter Heather som var døv. Han var også innom flere strøjobber.

Etter å ha fått karakterene sine på rett kjøl gikk han ut av skolen med klassens beste resultater. Han fikk ett internship hos førstedame Hillary Clinton i Det hvite hus, og begynte på college i hjembyen. Etter at han fikk jobb i kantina på sykehuset (ved hjelp av hans onkel Hank Hastings) bestemte han seg for å bli lege. Senere tok han en jobb på en kvinneklinikk.

På første stevnemøte med medstudenten Sarah Glass, gikk de unge medisinstudentene bort og giftet seg. Den eneste som fikk vite om dette var lillesøster Ruthie. Ekteskapet ble holdt hemmelig en stund før det ble holdt et stort familiebryllup. Bryllupet ble nesten avlyst på grunn av konflikter mellom familiene, og da spesielt fedrene. Matt kom fra en kristen familie, mens Sarah var fra en jødisk familie. Eric Camden ble i harnisk da sønnen ville konvertere til jødedommen.

Ekteparet flyttet til New York for å fortsette medisintudiene, og i siste episode i sesong ti avslørte de at de ventet tvillinger.

Mary Rivera[rediger | rediger kilde]

Mary, eldstedatteren til Camden-paret ble spilt av Jessica Biel. Som ung var hun svært god i basketball. Hun hadde mange kjærester, blant annet Wilson West, som hadde en sønn fra et tidligere forhold. Mary kom opp i mye problemer i løpet av tenårene. Hun og basketlaget tagget ned skolens gymsal, og Mary ble dømt til samfunnstjeneste. Her traff hun Robbie Palmer, hennes andre seriøse kjæreste. Etter dette kom hun opp i enda mer trøbbel, og det endte med at hun flyttet til Erics foreldre i New York.

Hun ble sammen med Wilson igjen, han studerte i New York. Hun begynte å trene for å bli brannkonstabel, sammen med Ben Kinkirk. Hun endte opp med å kysse ham, noe Wilson oppdaget. Forholdet til Wilson tok da slutt.

Hun returnerte så til Glenoak for en liten stund, før hun flyttet tilbake til New York for å bli flyvertinne, og datet da Ben. Etter å ha hatt et forhold til en langt eldre flykaptein ble hun sammen med Carlos Rivera. De giftet seg etter kort tid, og fikk sønnen Charlie. De skilte seg etterhvert Carlos tok med seg Charlie tilbake til Puerto Rico, med Marys godkjennelse. I Simons bryllup avslørte Carlos at de to var sammen igjen og at Mary var gravid med tvillinger- to gutter. Selv om Mary ikke kom i bryllupet til Simon fikk hun se hele familien dagen etter, da hun fullførte college samme dag som Matt og Sarah. Sommeren etter fødte hun to velskapte tvillinggutter.

Lucy Kinkirk[rediger | rediger kilde]

Pastor Lucy Kinkirk ble spilt av Beverley Mitchell, er det tredje barnet i Camden-familien. Lucy hadde mange kjærester i tenårene og var kjent for å være over gjennomsnittlig følsom. Hun var forlovet med Jeremy, men forlovelsen ble brutt. Lucy hadde en sterk religiøs hengivenhet og ble pastor som sin far. Hun giftet seg med Kevin Kinkirk og de fikk datteren Savannah. De bodde i garasjeleiligheten hos Camden-familien til etter Savannah ble født. Mannen Kevin var hjemmeværende med Savannah, og paret ventet tvillinggutter da serien tok slutt.

Savannah Kinkirk[rediger | rediger kilde]

Savannah er datter av Lucy og Kevin Kinkirk. Hun er født i en heis da Lucy var på handletur med Matt for å kjøpe babyklær. Hjemme hadde Kevin, Annie, Eric, Ruthie, Simon og tanter og onkler arrangert baby-party for Lucy, men dit kom de aldri. Savannah er oppkalt etter det stedet der Lucy og Kevin var på bryllupsreise. Lucy ventet også tvillinggutter.

Kevin Kinkirk[rediger | rediger kilde]

Kevin jobber som politibetjent, og er gift med Lucy Kinkirk. Kevin har hatt god kontakt med sin kolege Roxanna, og Lucy har vært mye sjalu på grunn av det.

Ruthie Camden[rediger | rediger kilde]

Ruthie, spilt av Mackenzie Rosman, er det femte barnet i Camden-familien. Hun har hatt en del tenåringsproblemer. Hun har vært sammen med Harry, og hun var dypt forelsket i Martin, men han så på henne som en liten jente. Ruthie er veldig glad i dyr.