Liste over nummererte småplaneter/9701–9800

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/9701–9800. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
9701 Mak 1157 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9702 Tomvandijk 2108 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9703 Sussenbach 3146 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9704 Georgebeekman 5469 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9705 Drummen 3137 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9706 Bouma 3176 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9707 Petruskoning 3226 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9708 Gouka 4140 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9709 Chrisnell 5192 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9710 - 1964 VN1 9. november 1964 Nanking Purple Mountain Observatory
9711 Želetava 1972 PA 7. august 1972 Zimmerwald P. Wild, I. Baueršíma
9712 Nauplius 1973 SO1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9713 Oceax 1973 SP1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
(9714) 1975 LF1 1975 LF1 1. juni 1975 Siding Spring R.H. McNaught
9715 - 1975 SB1 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
9716 Severina 1975 UE 27. oktober 1975 Zimmerwald P. Wild
9717 Lyudvasilia 1976 SR5 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
9718 Gerbefremov 1976 YR1 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
9719 Yakage 1977 DF2 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
9720 Ulfbirgitta 1980 FH1 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
9721 Doty 1980 GB 14. april 1980 Anderson Mesa E. Bowell
9722 Levi-Montalcini 1981 EZ 4. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
(9723) 1981 EP13 1981 EP13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(9724) 1981 EW17 1981 EW17 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(9725) 1981 EE19 1981 EE19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(9726) 1981 EY19 1981 EY19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(9727) 1981 EW24 1981 EW24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(9728) 1981 EX38 1981 EX38 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(9729) 1981 RQ 1981 RQ 7. september 1981 Kleť A. Mrkos
(9730) 1982 FA 1982 FA 23. mars 1982 Mount Lemmon M.L. Sitko, W.A. Stern
(9731) 1982 JD1 1982 JD1 15. mai 1982 Palomar Palomar
9732 Juchnovski 1984 SJ7 24. september 1984 Smolyan V.G. Shkodrov, V.G. Ivanova
9733 Valtikhonov 1985 SC3 19. september 1985 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
(9734) 1986 CB2 1986 CB2 12. februar 1986 La Silla H. Debehogne
9735 - 1986 JD 2. mai 1986 Palomar INAS
(9736) 1986 QP2 1986 QP2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
9737 Dudarova 1986 SC2 29. september 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
(9738) 1987 DF6 1987 DF6 23. februar 1987 La Silla H. Debehogne
9739 Powell 1987 SH7 26. september 1987 Palomar C.S. Shoemaker
(9740) 1987 ST11 1987 ST11 23. september 1987 La Silla H. Debehogne
9741 Solokhin 1987 UU4 22. oktober 1987 Nauchnij L.V. Zhuravleva
9742 Worpswede 1987 WT1 26. november 1987 Tautenburg Observatory F. Börngen
(9743) 1988 GD 1988 GD 8. april 1988 Palomar E.F. Helin
9744 Nielsen 1988 JW 9. mai 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
9745 Shinkenwada 1988 VY 2. november 1988 Geisei T. Seki
9746 Kazukoichikawa 1988 VS1 7. november 1988 Yatsugatake Y. Kushida, M. Inoue
(9747) 1989 AT 1989 AT 4. januar 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9748 van Ostaijen 1989 CS2 4. februar 1989 La Silla E.W. Elst
9749 Van den Eijnde 1989 GC1 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
9750 - 1989 NE1 8. juli 1989 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
9751 Kadota 1990 QM 20. august 1990 Geisei T. Seki
(9752) 1990 QZ1 1990 QZ1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
(9753) 1990 QL3 1990 QL3 28. august 1990 Palomar H.E. Holt
(9754) 1990 QJ4 1990 QJ4 23. august 1990 Palomar H.E. Holt
(9755) 1990 RR2 1990 RR2 15. september 1990 Palomar H.E. Holt
9756 Ezaki 1991 CC3 12. februar 1991 Geisei T. Seki
9757 Felixdejager 1991 GA6 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
9758 Dainty 1991 GZ9 13. april 1991 Siding Spring D.I. Steel
(9759) 1991 NE7 1991 NE7 12. juli 1991 La Silla H. Debehogne
(9760) 1991 PJ13 1991 PJ13 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
9761 Krautter 1991 RR4 13. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
9762 Hermannhesse 1991 RA5 13. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
(9763) 1991 RU17 1991 RU17 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
9764 Morgenstern 1991 UE5 30. oktober 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
9765 - 1991 XZ 14. desember 1991 Fujieda H. Shiozawa, M. Kizawa
9766 Bradbury 1992 DZ2 24. februar 1992 Kitt Peak Spacewatch
9767 Midsomer Norton 1992 EB1 10. mars 1992 Siding Spring D.I. Steel
9768 Stephenmaran 1992 GB1 5. april 1992 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
9769 Nautilus 1993 DG2 24. februar 1993 Yakiimo A. Natori, T. Urata
9770 Discovery 1993 EE 1. mars 1993 Oohira T. Urata
9771 - 1993 FU17 17. mars 1993 La Silla UESAC
9772 - 1993 MB 16. juni 1993 Catalina Station T.B. Spahr
(9773) 1993 MG1 1993 MG1 23. juni 1993 Palomar E.F. Helin
9774 Annjudge 1993 NO 12. juli 1993 La Silla E.W. Elst
9775 Joeferguson 1993 OH12 19. juli 1993 La Silla E.W. Elst
(9776) 1993 VL3 1993 VL3 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9777 Enterprise 1994 OB 31. juli 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
9778 Isabelallende 1994 PA19 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
(9779) 1994 RA11 1994 RA11 1. september 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9780 Bandersnatch 1994 SB 25. september 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
9781 Jubjubbird 1994 UB1 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
9782 Edo 1994 WM 25. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
9783 Tensho-kan 1994 YD1 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
9784 Yotsubashi 1994 YJ1 31. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
9785 Senjikan 1994 YX1 31. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
9786 Gakutensoku 1995 BB 19. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9787) 1995 BA3 1995 BA3 27. januar 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9788 - 1995 EQ1 11. mars 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9789) 1995 GO7 1995 GO7 4. april 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9790 - 1995 OK8 25. juli 1995 Kitt Peak Spacewatch
9791 - 1995 YD1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
9792 - 1996 BX1 23. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
9793 Torvalds 1996 BW4 16. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
(9794) 1996 FO5 1996 FO5 25. mars 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
9795 Deprez 1996 GJ19 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
9796 - 1996 HW 19. april 1996 Sormano F. Manca, P. Chiavenna
9797 Raes 1996 HR21 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
(9798) 1996 JK 1996 JK 8. mai 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9799 - 1996 RJ 8. september 1996 Catalina Station T.B. Spahr
9800 - 1997 ES2 4. mars 1997 Oizumi T. Kobayashi
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]