Liste over nummererte småplaneter/7701–7800

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/7701–7800. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
7701 Zrzavý 1990 TX8 14. oktober 1990 Kleť A. Mrkos
(7702) 1991 PO13 1991 PO13 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
(7703) 1991 RW 1991 RW 7. september 1991 Palomar E.F. Helin
7704 Dellen 1992 EB7 1. mars 1992 La Silla UESAC
7705 Humeln 1993 FU7 17. mars 1993 La Silla UESAC
7706 Mien 1993 FZ36 19. mars 1993 La Silla UESAC
7707 Yes 1993 HM1 17. april 1993 Catalina Station C.W. Hergenrother
7708 Fennimore 1994 GF9 11. april 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(7709) 1994 RN1 1994 RN1 8. september 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7710 Ishibashi 1994 WT2 30. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
7711 Říp 1994 XF 2. desember 1994 Kleť Z. Moravec
(7712) 1995 TB1 1995 TB1 12. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7713 Tsutomu 1995 YE 17. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7714 Briccialdi 1996 CC1 9. februar 1996 Stroncone Stroncone
7715 Leonidarosino 1996 CR7 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
7716 Ube 1996 DA3 22. februar 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
7717 Tabeisshi 1997 AL5 7. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
7718 Desnoux 1997 EP30 10. mars 1997 Ramonville C. Buil
(7719) 1997 GT36 1997 GT36 7. april 1997 Socorro LINEAR
7720 Lepaute 4559 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7721 Andrillat 6612 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7722 Firneis 2240 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7723 Lugger 1952 QW 28. august 1952 Brooklyn Universitetet i Indiana
7724 Moroso 1970 OB 24. juli 1970 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
7725 Sel'vinskij 1972 RX1 11. september 1972 Nauchnij N.S. Chernykh
7726 Olegbykov 1974 QM2 27. august 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
7727 Chepurova 1975 EA3 8. mars 1975 Nauchnij N.S. Chernykh
7728 Giblin 1977 AW2 12. januar 1977 Palomar E. Bowell
7729 Golovanov 1977 QY3 24. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7730 Sergerasimov 1978 NN1 4. juli 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
(7731) 1978 UV 1978 UV 28. oktober 1978 Anderson Mesa H.L. Giclas
(7732) 1978 VE9 1978 VE9 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
(7733) 1979 MH4 1979 MH4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7734 Kaltenegger 1979 MZ6 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7735 Scorzelli 1980 UL1 31. oktober 1980 Palomar S.J. Bus
7736 Nizhnij Novgorod 1981 RC5 8. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7737 Sirrah 1981 VU 5. november 1981 Anderson Mesa E. Bowell
7738 Heyman 1981 WS1 24. november 1981 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7739 Čech 1982 CE 14. februar 1982 Kleť L. Brožek
7740 Petit 1983 RR2 6. september 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7741 Fedoseev 1983 RR4 1. september 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
7742 Altamira 1985 US 20. oktober 1985 Kleť A. Mrkos
(7743) 1986 JA 1986 JA 2. mai 1986 Brorfelde Copenhagen Observatory
(7744) 1986 QA1 1986 QA1 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
(7745) 1987 DB6 1987 DB6 22. februar 1987 La Silla H. Debehogne
(7746) 1987 RC1 1987 RC1 13. september 1987 La Silla H. Debehogne
7747 Michałowski 1987 SO 19. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
(7748) 1987 TA 1987 TA 12. oktober 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
7749 Jackschmitt 1988 JP 12. mai 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7750 McEwen 1988 QD1 18. august 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(7751) 1988 UA 1988 UA 16. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7752 Otauchunokai 1988 US 31. oktober 1988 Ojima T. Niijima, K. Kanai
(7753) 1988 XB 1988 XB 5. desember 1988 Gekko Y. Oshima
7754 Gopalan 1989 TT11 2. oktober 1989 Cerro Tololo S.J. Bus
7755 Haute-Provence 1989 YO5 28. desember 1989 Haute Provence E.W. Elst
7756 Scientia 1990 FR1 27. mars 1990 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(7757) 1990 KO 1990 KO 22. mai 1990 Palomar E.F. Helin
7758 Poulanderson 1990 KT 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
(7759) 1990 QD2 1990 QD2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
(7760) 1990 RW3 1990 RW3 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
(7761) 1990 SL 1990 SL 20. september 1990 Siding Spring R.H. McNaught
(7762) 1990 SY2 1990 SY2 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
7763 Crabeels 1990 UT5 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
(7764) 1991 AB 1991 AB 7. januar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
(7765) 1991 AD 1991 AD 8. januar 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7766 Jododaira 1991 BH2 23. januar 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7767 Tomatic 1991 RB5 13. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
(7768) 1991 SX1 1991 SX1 16. september 1991 Palomar H.E. Holt
7769 Okuni 1991 VF4 4. november 1991 Kiyosato S. Otomo
7770 Siljan 1992 EQ8 2. mars 1992 La Silla UESAC
7771 Tvären 1992 EZ9 2. mars 1992 La Silla UESAC
(7772) 1992 EQ15 1992 EQ15 1. mars 1992 La Silla UESAC
(7773) 1992 FS 1992 FS 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(7774) 1992 UU2 1992 UU2 19. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7775 Taiko 1992 XD 4. desember 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7776 Takeishi 1993 BF 20. januar 1993 Oohira T. Urata
7777 Consadole 1993 CO1 15. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7778 Markrobinson 1993 HK1 17. april 1993 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7779 Susanring 1993 KL 19. mai 1993 Palomar J.B. Child
7780 Maren 1993 NJ 15. juli 1993 Palomar E.F. Helin, J.B. Child
7781 Townsend 1993 QT 19. august 1993 Palomar E.F. Helin
7782 Mony 1994 CY 7. februar 1994 Stroncone Stroncone
(7783) 1994 JD 1994 JD 4. mai 1994 Catalina Station T.B. Spahr
(7784) 1994 PL 1994 PL 5. august 1994 Catalina Station T.B. Spahr
(7785) 1994 QW 1994 QW 29. august 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(7786) 1994 TB15 1994 TB15 14. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7787 Annalaura 1994 WW 23. november 1994 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
7788 Tsukuba 1994 XS 5. desember 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
7789 Kwiatkowski 1994 XE6 2. desember 1994 Palomar E. Bowell
7790 Miselli 1995 DK2 28. februar 1995 Stroncone Stroncone
7791 Ebicykl 1995 EB 1. mars 1995 Kleť M. Tichý
(7792) 1995 WZ3 1995 WZ3 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(7793) 1995 YC3 1995 YC3 27. desember 1995 Haleakala NEAT
7794 Sanvito 1996 AD4 15. januar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
(7795) 1996 AN15 1996 AN15 14. januar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7796 Járacimrman 1996 BG 16. januar 1996 Kleť Z. Moravec
7797 Morita 1996 BK2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
(7798) 1996 CL 1996 CL 1. februar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7799 Martinšolc 1996 DW1 24. februar 1996 Kleť Kleť
7800 Zhongkeyuan 1996 EW2 11. mars 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]