Liste over nummererte småplaneter/7301–7400

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/7301–7400. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
(7301) 1993 AB 1993 AB 2. januar 1993 Yakiimo A. Natori, T. Urata
(7302) 1993 CQ 1993 CQ 10. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(7303) 1993 FS1 1993 FS1 25. mars 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7304 Namiki 1994 AE2 9. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
7305 Ossakajusto 1994 CX1 8. februar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7306 Panizon 1994 EH 6. mars 1994 Stroncone Stroncone
7307 Takei 1994 GT9 13. april 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7308 Hattori 1995 BQ4 31. januar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7309 Shinkawakami 1995 FU 28. mars 1995 Oizumi T. Kobayashi
(7310) 1995 OL1 1995 OL1 19. juli 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7311 Hildehan 1995 TU 14. oktober 1995 Sudbury D. di Cicco
(7312) 1996 AT3 1996 AT3 13. januar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7313 Pisano 6207 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7314 Pevsner 2146 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7315 Kolbe 1136 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7316 Hajdu 3145 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7317 Cabot 1940 ED 12. mars 1940 Konkoly G. Kulin
7318 Dyukov 1969 OX 17. juli 1969 Nauchnij B.A. Burnasheva
7319 Katterfeld 1976 SA6 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
7320 Potter 1978 TP6 2. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
(7321) 1979 MZ2 1979 MZ2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7322 Lavrentina 1979 SW2 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
7323 Robersomma 1979 SD9 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
7324 Carret 1981 BC 31. januar 1981 Harvard Observatory Harvard Observatory
(7325) 1981 QA1 1981 QA1 28. august 1981 Kleť Z. Vávrová
7326 Tedbunch 1981 UK22 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
7327 Crawford 1983 RZ1 6. september 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7328 Casanova 1984 SC1 20. september 1984 Kleť A. Mrkos
7329 Bettadotto 1985 GK 14. april 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7330 Annelemaître 1985 TD 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7331 Balindblad 1985 TV 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7332 Ponrepo 1986 XJ5 4. desember 1986 Kleť A. Mrkos
7333 Bec-Borsenberger 1987 SM4 29. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
7334 Sciurus 1988 QV 17. august 1988 Kleť A. Mrkos
(7335) 1989 JA 1989 JA 1. mai 1989 Palomar E.F. Helin
7336 Saunders 1989 RS1 6. september 1989 Palomar E.F. Helin
(7337) 1990 QH1 1990 QH1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
(7338) 1990 VJ3 1990 VJ3 12. november 1990 Fujieda H. Shiozawa, M. Kizawa
(7339) 1991 RA16 1991 RA16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
(7340) 1991 UA2 1991 UA2 29. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(7341) 1991 VK 1991 VK 1. november 1991 Palomar E.F. Helin, K.J. Lawrence
7342 Uchinoura 1992 FB1 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7343 Ockeghem 1992 GE2 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
7344 Summerfield 1992 LU 4. juni 1992 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
7345 Happer 1992 OF 28. juli 1992 Siding Spring R.H. McNaught
7346 Boulanger 1993 DQ2 20. februar 1993 Caussols E.W. Elst
(7347) 1993 EW 1993 EW 12. mars 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(7348) 1993 FJ22 1993 FJ22 21. mars 1993 La Silla UESAC
7349 Ernestmaes 1993 QK4 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
(7350) 1993 VA 1993 VA 7. november 1993 Siding Spring R.H. McNaught
7351 Yoshidamichi 1993 XB1 12. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
(7352) 1994 CO 1994 CO 4. februar 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7353 Kazuya 1995 AC1 6. januar 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
7354 Ishiguro 1995 BR1 27. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
7355 Bottke 1995 HN2 25. april 1995 Kitt Peak Spacewatch
7356 Casagrande 1995 SK5 27. september 1995 Stroncone Stroncone
(7357) 1995 UJ7 1995 UJ7 27. oktober 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7358 Oze 1995 YA3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7359 Messier 1996 BH 16. januar 1996 Kleť M. Tichý
7360 Moberg 1996 BQ17 30. januar 1996 La Silla C.-I. Lagerkvist
7361 Endres 1996 DN1 16. februar 1996 Haleakala NEAT
7362 Rogerbyrd 1996 EY 15. mars 1996 Haleakala NEAT
7363 Esquibel 1996 FA1 18. mars 1996 Haleakala NEAT
7364 Otonkučera 1996 KS 22. mai 1996 Višnjan Observatory K. Korlević
7365 Sejong 1996 QV1 18. august 1996 JCPM Sapporo K. Watanabe
7366 Agata 1996 UY 20. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
7367 Giotto 3077 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7368 Haldancohn 1966 BB 20. januar 1966 Brooklyn Universitetet i Indiana
7369 Gavrilin 1975 AN 13. januar 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
7370 Krasnogolovets 1978 SM5 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
(7371) 1978 VA6 1978 VA6 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
7372 Emimar 1979 HH 19. april 1979 Cerro Tololo J.C. Muzzio
7373 Stashis 1979 QX9 27. august 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
(7374) 1980 DL 1980 DL 19. februar 1980 Kleť Z. Vávrová
(7375) 1980 PZ 1980 PZ 14. august 1980 Kleť Z. Vávrová
7376 Jefftaylor 1980 UU1 31. oktober 1980 Palomar S.J. Bus
7377 Pizzarello 1981 EW9 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7378 Herbertpalme 1981 EK18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7379 Naoyaimae 1981 EC29 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(7380) 1981 RF 1981 RF 3. september 1981 Anderson Mesa N.G. Thomas
7381 Mamontov 1981 RG5 8. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7382 Bozhenkova 1981 RJ5 8. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7383 Lassovszky 1981 SE 30. september 1981 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
(7384) 1981 TJ 1981 TJ 6. oktober 1981 Kleť Z. Vávrová
7385 Aktsynovia 1981 UQ11 22. oktober 1981 Nauchnij N.S. Chernykh
7386 Paulpellas 1981 WM 25. november 1981 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7387 Malbil 1982 BS1 30. januar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
(7388) 1982 FS3 1982 FS3 23. mars 1982 La Silla H. Debehogne
7389 Michelcombes 1982 UE 17. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7390 Kundera 1983 QE 31. august 1983 Kleť Kleť
7391 Strouhal 1983 VS1 8. november 1983 Kleť A. Mrkos
7392 Kowalski 1984 EX 6. mars 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7393 Luginbuhl 1984 SL3 28. september 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
7394 Xanthomalitia 1985 QX4 18. august 1985 Nauchnij N.S. Chernykh
(7395) 1985 RP1 1985 RP1 10. september 1985 Kleť Z. Vávrová
7396 Brusin 1986 EQ2 4. mars 1986 La Silla W. Ferreri
(7397) 1986 QS 1986 QS 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
7398 Walsh 1986 VM 3. november 1986 Kleť A. Mrkos
(7399) 1987 BC2 1987 BC2 29. januar 1987 La Silla E.W. Elst
7400 Lenau 1987 QW1 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]