Liste over nummererte småplaneter/5701–5800

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/5701–5800. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
5701 Baltuck 1929 VS 26. oktober 1929 Flagstaff C.W. Tombaugh
5702 Morando 1931 FC 16. mars 1931 Heidelberg M.F. Wolf
5703 Hevelius 1931 VS 15. november 1931 Heidelberg K. Reinmuth
5704 Schumacher 1950 DE 17. februar 1950 Heidelberg K. Reinmuth
5705 Ericsterken 1965 UA 21. oktober 1965 Uccle H. Debehogne
5706 Finkelstein 1971 SS1 23. september 1971 Nauchnij Krim-observatoriet
5707 Shevchenko 1976 GY3 2. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
5708 Melancholia 1977 TC1 12. oktober 1977 Zimmerwald P. Wild
5709 Tamyeunleung 1977 TS3 12. oktober 1977 Nanking Purple Mountain Observatory
5710 Silentium 1977 UP 18. oktober 1977 Zimmerwald P. Wild
5711 Eneev 1978 SO4 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
5712 Funke 1979 SR 25. september 1979 Kleť A. Mrkos
(5713) 1982 FF3 1982 FF3 21. mars 1982 La Silla H. Debehogne
5714 Krasinsky 1982 PR 14. august 1982 Nauchnij N.S. Chernykh
5715 Kramer 1982 SE1 22. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
5716 Pickard 1982 UH 17. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
5717 Damir 1982 UM6 20. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
(5718) 1983 PB 1983 PB 4. august 1983 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
5719 Křižík 1983 RX 7. september 1983 Kleť A. Mrkos
5720 Halweaver 1984 FN 29. mars 1984 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(5721) 1984 SO5 1984 SO5 18. september 1984 La Silla H. Debehogne
5722 Johnscherrer 1986 JS 2. mai 1986 Palomar INAS
5723 Hudson 1986 RR2 6. september 1986 Anderson Mesa E. Bowell
(5724) 1986 WE 1986 WE 22. november 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
5725 Nördlingen 1988 BK2 23. januar 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
5726 Rubin 1988 BN2 24. januar 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(5727) 1988 BB4 1988 BB4 19. januar 1988 La Silla H. Debehogne
(5728) 1988 BJ4 1988 BJ4 20. januar 1988 La Silla H. Debehogne
(5729) 1988 TA1 1988 TA1 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
5730 Yonosuke 1988 TP1 13. oktober 1988 Gekko Y. Oshima
5731 Zeus 1988 VP4 4. november 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(5732) 1988 WC 1988 WC 29. november 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
(5733) 1989 AQ 1989 AQ 4. januar 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
5734 Noguchi 1989 AL1 15. januar 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
5735 Loripaul 1989 LM 4. juni 1989 Palomar E.F. Helin
5736 Sanford 1989 LW 6. juni 1989 Palomar E.F. Helin
5737 Itoh 1989 SK 30. september 1989 Minami-Oda T. Nomura, K. Kawanishi
5738 Billpickering 1989 UY3 27. oktober 1989 Palomar E.F. Helin
(5739) 1989 WK2 1989 WK2 24. november 1989 Siding Spring R.H. McNaught
5740 Toutoumi 1989 WM3 29. november 1989 Gekko Y. Oshima
5741 Akanemaruta 1989 XC 2. desember 1989 Oohira W. Kakei, M. Kizawa, T. Urata
(5742) 1990 TN4 1990 TN4 9. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
5743 Kato 1990 UW 19. oktober 1990 Susono M. Akiyama, T. Furuta
5744 Yorimasa 1990 XP 14. desember 1990 Yakiimo A. Natori, T. Urata
(5745) 1991 AN 1991 AN 9. januar 1991 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
(5746) 1991 CK 1991 CK 5. februar 1991 Yorii M. Arai, H. Mori
(5747) 1991 CO3 1991 CO3 10. februar 1991 Siding Spring R.H. McNaught
5748 Davebrin 1991 DX 19. februar 1991 Palomar E.F. Helin
(5749) 1991 FV 1991 FV 17. mars 1991 Palomar E.F. Helin
5750 Kandatai 1991 GG1 11. april 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
5751 Zao 1992 AC 5. januar 1992 Ayashi Station M. Koishikawa
(5752) 1992 CJ 1992 CJ 10. februar 1992 Uenohara N. Kawasato
5753 Yoshidatadahiko 1992 EM 4. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(5754) 1992 FR2 1992 FR2 24. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(5755) 1992 OP7 1992 OP7 20. juli 1992 La Silla H. Debehogne, Á. López G.
5756 Wassenbergh 6034 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5757 Tichá 1967 JN 6. mai 1967 El Leoncito C.U. Cesco, A.R. Klemola
5758 Brunini 1976 QZ1 20. august 1976 El Leoncito M.R. Cesco
5759 Zoshchenko 1980 BJ4 22. januar 1980 Nauchnij L.G. Karachkina
5760 Mittlefehldt 1981 EX13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
5761 Andreivanov 1981 ED21 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
5762 Wänke 1981 EG28 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
(5763) 1982 MA 1982 MA 23. juni 1982 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
(5764) 1985 CS1 1985 CS1 10. februar 1985 La Silla H. Debehogne
5765 Izett 1986 GU 4. april 1986 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(5766) 1986 QR3 1986 QR3 29. august 1986 La Silla H. Debehogne
5767 Moldun 1986 RV2 6. september 1986 Anderson Mesa E. Bowell
5768 Pittich 1986 TN1 4. oktober 1986 Anderson Mesa E. Bowell
5769 Michard 1987 PL 6. august 1987 Caussols CERGA
(5770) 1987 RY 1987 RY 12. september 1987 La Silla H. Debehogne
5771 Somerville 1987 ST1 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
5772 Johnlambert 1988 LB 15. juni 1988 Palomar E.F. Helin
(5773) 1989 NO 1989 NO 2. juli 1989 Palomar E.F. Helin
5774 Ratliff 1989 NR 2. juli 1989 Palomar E.F. Helin
5775 Inuyama 1989 SP 29. september 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
(5776) 1989 UT2 1989 UT2 29. oktober 1989 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
5777 Hanaki 1989 XF 3. desember 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
5778 Jurafrance 1989 YF5 28. desember 1989 Haute Provence E.W. Elst
5779 Schupmann 1990 BC1 23. januar 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
5780 Lafontaine 1990 EJ2 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
5781 Barkhatova 1990 SM28 24. september 1990 Nauchnij G.R. Kastel', L.V. Zhuravleva
5782 Akirafujiwara 1991 AF 7. januar 1991 Siding Spring R.H. McNaught
5783 Kumagaya 1991 CO 5. februar 1991 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
5784 Yoron 1991 CY 9. februar 1991 Yakiimo A. Natori, T. Urata
5785 Fulton 1991 FU 17. mars 1991 Palomar E.F. Helin
5786 Talos 1991 RC 3. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
(5787) 1992 FA1 1992 FA1 26. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(5788) 1992 NJ 1992 NJ 1. juli 1992 Siding Spring R.H. McNaught
5789 Sellin 4018 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5790 Nagasaki 9540 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5791 Comello 4053 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5792 Unstrut 1964 BF 18. januar 1964 Tautenburg Observatory F. Börngen
5793 Ringuelet 1975 TK6 5. oktober 1975 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
5794 Irmina 1976 SW3 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
5795 Roshchina 1978 SH1 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
(5796) 1978 VK5 1978 VK5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
5797 Bivoj 1980 AA 13. januar 1980 Kleť A. Mrkos
5798 Burnett 1980 RL7 13. september 1980 Palomar S.J. Bus
5799 Brewington 1980 TG4 9. oktober 1980 Palomar C.S. Shoemaker
5800 Pollock 1982 UV1 16. oktober 1982 Kleť A. Mrkos
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]