Liste over nummererte småplaneter/4301–4400

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/4301–4400. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
4301 Boyden 1966 PM 7. august 1966 Bloemfontein Boyden Observatory
4302 Markeev 1968 HP 22. april 1968 Nauchnij T.M. Smirnova
4303 Savitskij 1973 SZ3 25. september 1973 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4304 Geichenko 1973 SW4 27. september 1973 Nauchnij L.I. Chernykh
4305 Clapton 1976 EC 7. mars 1976 Harvard Observatory Harvard Observatory
4306 Dunaevskij 1976 SZ5 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
4307 Cherepashchuk 1976 UK2 26. oktober 1976 Nauchnij T.M. Smirnova
4308 Magarach 1978 PL4 9. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
4309 Marvin 1978 QC 30. august 1978 Harvard Observatory Harvard Observatory
4310 Strömholm 1978 RJ7 2. september 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
4311 Zguridi 1978 SY6 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4312 Knacke 1978 WW11 29. november 1978 Palomar S.J. Bus, C.T. Kowal
4313 Bouchet 1979 HK1 21. april 1979 La Silla H. Debehogne
4314 Dervan 1979 ML3 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
4315 Pronik 1979 SL11 24. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
4316 Babinkova 1979 TZ1 14. oktober 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
4317 Garibaldi 1980 DA1 19. februar 1980 Kleť Z. Vávrová
4318 Baťa 1980 DE1 21. februar 1980 Kleť Z. Vávrová
4319 Jackierobinson 1981 ER14 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4320 Jarosewich 1981 EJ17 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4321 Zero 1981 EH26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4322 Billjackson 1981 EE37 11. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4323 Hortulus 1981 QN 27. august 1981 Zimmerwald P. Wild
(4324) 1981 YA1 1981 YA1 24. desember 1981 Socorro L.G. Taff
4325 Guest 1982 HL 18. april 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4326 McNally 1982 HS1 28. april 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4327 Ries 1982 KB1 24. mai 1982 Palomar C.S. Shoemaker
4328 Valina 1982 SQ2 18. september 1982 La Silla H. Debehogne
(4329) 1982 SX2 1982 SX2 22. september 1982 Socorro L.G. Taff
4330 Vivaldi 1982 UJ3 19. oktober 1982 Tautenburg Observatory F. Börngen
4331 Hubbard 1983 HC 18. april 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
4332 Milton 1983 RC 5. september 1983 Palomar C.S. Shoemaker
4333 Sinton 1983 RO2 4. september 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4334 Foo 1983 RO3 2. september 1983 La Silla H. Debehogne
4335 Verona 1983 VC7 1. november 1983 Cavriana Cavriana
4336 Jasniewicz 1984 QE1 31. august 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
4337 Arecibo 1985 GB 14. april 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4338 Velez 1985 PB1 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4339 Almamater 1985 UK 20. oktober 1985 Kleť A. Mrkos
4340 Dence 1986 JZ 4. mai 1986 Palomar C.S. Shoemaker
4341 Poseidon 1987 KF 29. mai 1987 Palomar C.S. Shoemaker
4342 Freud 1987 QO9 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
4343 Tetsuya 1988 AC 10. januar 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4344 Buxtehude 1988 CR1 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
4345 Rachmaninoff 1988 CM2 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
4346 Whitney 1988 DS4 23. februar 1988 Siding Spring A.J. Noymer
4347 Reger 1988 PK2 13. august 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
4348 Poulydamas 1988 RU 11. september 1988 Palomar C.S. Shoemaker
4349 Tibúrcio 1989 LX 5. juni 1989 La Silla W. Landgraf
4350 Shibecha 1989 UG1 26. oktober 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4351 Nobuhisa 1989 UR1 28. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4352 Kyoto 1989 UW1 29. oktober 1989 Dynic A. Sugie
4353 Onizaki 1989 WK1 25. november 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4354 Euclides 2142 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4355 Memphis 3524 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4356 Marathon 9522 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4357 Korinthos 2069 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4358 Lynn A909 TF 5. oktober 1909 Greenwich P.H. Cowell
4359 Berlage 1935 TG 28. september 1935 Johannesburg H. van Gent
4360 Xuyi 1964 TG2 9. oktober 1964 Nanking Purple Mountain Observatory
4361 Nezhdanova 1977 TG7 9. oktober 1977 Nauchnij L.I. Chernykh
4362 Carlisle 1978 PR4 1. august 1978 Bickley Perth Observatory
4363 Sergej 1978 TU7 2. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4364 Shkodrov 1978 VV5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
4365 Ivanova 1978 VH8 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
4366 Venikagan 1979 YV8 24. desember 1979 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4367 Meech 1981 EE43 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4368 Pillmore 1981 JC2 5. mai 1981 Palomar C.S. Shoemaker
4369 Seifert 1982 OR 30. juli 1982 Kleť L. Brožek
4370 Dickens 1982 SL 22. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4371 Fyodorov 1983 GC2 10. april 1983 Nauchnij L.I. Chernykh
4372 Quincy 1984 TB 3. oktober 1984 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
4373 Crespo 1985 PB 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4374 Tadamori 1987 BJ 31. januar 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4375 Kiyomori 1987 DQ 28. februar 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4376 Shigemori 1987 FA 20. mars 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4377 Koremori 1987 GD 4. april 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4378 Voigt 1988 JF 14. mai 1988 La Silla W. Landgraf
4379 Snelling 1988 PT1 13. august 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
4380 Geyer 1988 PB2 14. august 1988 Haute Provence E.W. Elst
4381 Uenohara 1989 WD1 22. november 1989 Uenohara N. Kawasato
4382 Stravinsky 1989 WQ3 29. november 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
4383 Suruga 1989 XP 1. desember 1989 Gekko Y. Oshima
(4384) 1990 AA 1990 AA 3. januar 1990 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
4385 Elsässer 2534 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4386 Lüst 6829 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4387 Tanaka 4829 T-2 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4388 Jürgenstock 1964 VE 3. november 1964 Brooklyn Universitetet i Indiana
4389 Durbin 1976 GL3 1. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
4390 Madreteresa 1976 GO8 5. april 1976 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
4391 Balodis 1977 QW2 21. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
4392 Agita 1978 RX5 13. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
4393 Dawe 1978 VP8 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
4394 Fritzheide 1981 EB19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4395 Danbritt 1981 EH41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4396 Gressmann 1981 JH 3. mai 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4397 Jalopez 1981 JS1 9. mai 1981 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
4398 Chiara 1984 HC2 23. april 1984 La Silla W. Ferreri
4399 Ashizuri 1984 UA 21. oktober 1984 Geisei T. Seki
4400 Bagryana 1985 QH4 24. august 1985 Smolyan Bulgarian National Observatory
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]