Liste over nummererte småplaneter/3001–3100

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/3001–3100. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
3001 Michelangelo 1982 BC1 24. januar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3002 Delasalle 1982 FB3 20. mars 1982 La Silla H. Debehogne
3003 Konček 1983 YH 28. desember 1983 Kleť A. Mrkos
3004 Knud 1976 DD 27. februar 1976 La Silla R.M. West
3005 Pervictoralex 1979 QK2 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
3006 Livadia 1979 SF11 24. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3007 Reaves 1979 UC 17. oktober 1979 Anderson Mesa E. Bowell
3008 Nojiri 1938 WA 17. november 1938 Heidelberg K. Reinmuth
3009 Coventry 1973 SM2 22. september 1973 Nauchnij N.S. Chernykh
3010 Ushakov 1978 SB5 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
3011 Chongqing 1978 WM14 26. november 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
3012 Minsk 1979 QU9 27. august 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3013 Dobrovoleva 1979 SD7 23. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3014 Huangsushu 1979 TM 11. oktober 1979 Nanking Purple Mountain Observatory
3015 Candy 1980 VN 9. november 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3016 Meuse 1981 EK 1. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3017 Petrovič 1981 UL 25. oktober 1981 Kleť A. Mrkos
3018 Godiva 1982 KM 21. mai 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3019 Kulin 1940 AC 7. januar 1940 Konkoly G. Kulin
3020 Naudts 1949 PR 2. august 1949 Heidelberg K. Reinmuth
3021 Lucubratio 1967 CB 6. februar 1967 Zimmerwald P. Wild
3022 Dobermann 1980 SH 16. september 1980 Kleť Z. Vávrová
3023 Heard 1981 JS 5. mai 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3024 Hainan 1981 UW9 23. oktober 1981 Nanking Purple Mountain Observatory
3025 Higson 1982 QR 20. august 1982 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
3026 Sarastro 1977 TA1 12. oktober 1977 Zimmerwald P. Wild
3027 Shavarsh 1978 PQ2 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
3028 Zhangguoxi 1978 TA2 9. oktober 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
3029 Sanders 1981 EA8 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3030 Vehrenberg 1981 EH16 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3031 Houston 1984 CX 8. februar 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3032 Evans 1984 CA1 8. februar 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3033 Holbaek 1984 EJ 5. mars 1984 Brorfelde K. Augustesen, P. Jensen, H.J. Fogh Olsen
3034 Climenhaga A917 SE 24. september 1917 Heidelberg M.F. Wolf
3035 Chambers A924 EJ 7. mars 1924 Heidelberg K. Reinmuth
3036 Krat 1937 TO 11. oktober 1937 Crimea-Simeis G.N. Neujmin
3037 Alku 1944 BA 17. januar 1944 Turku Y. Väisälä
3038 Bernes 1978 QB3 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
3039 Yangel 1978 SP2 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3040 Kozai 1979 BA 23. januar 1979 Cerro Tololo W. Liller
3041 Webb 1980 GD 15. april 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3042 Zelinsky 1981 EF10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3043 San Diego 1982 SA 20. september 1982 Palomar E.F. Helin
3044 Saltykov 1983 RE3 2. september 1983 Nauchnij N.V. Metlova, N.E. Kurochkin
3045 Alois 1984 AW 8. januar 1984 Anderson Mesa J. Wagner
3046 Molière 4120 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3047 Goethe 6091 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3048 Guangzhou 1964 TH1 8. oktober 1964 Nanking Purple Mountain Observatory
3049 Kuzbass 1968 FH 28. mars 1968 Nauchnij T.M. Smirnova
3050 Carrera 1972 NW 13. juli 1972 Cerro El Roble C. Torres
3051 Nantong 1974 YP 19. desember 1974 Nanking Purple Mountain Observatory
3052 Herzen 1976 YJ3 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
3053 Dresden 1977 QS 18. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
3054 Strugatskia 1977 RE7 11. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
3055 Annapavlova 1978 TR3 4. oktober 1978 Nauchnij T.M. Smirnova
3056 INAG 1978 VD1 1. november 1978 Caussols K. Tomita
3057 Mälaren 1981 EG 9. mars 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3058 Delmary 1981 EO17 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3059 Pryor 1981 EF23 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3060 Delcano 1982 RD1 12. september 1982 Zimmerwald P. Wild
3061 Cook 1982 UB1 21. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3062 Wren 1982 XC 14. desember 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3063 Makhaon 1983 PV 4. august 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
3064 Zimmer 1984 BB1 28. januar 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3065 Sarahill 1984 CV 8. februar 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3066 McFadden 1984 EO 1. mars 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3067 Akhmatova 1982 TE2 14. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva, L.G. Karachkina
3068 Khanina 1982 YJ1 23. desember 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
3069 Heyrovský 1982 UG2 16. oktober 1982 Kleť Z. Vávrová
3070 Aitken 1949 GK 4. april 1949 Brooklyn Universitetet i Indiana
3071 Nesterov 1973 FT1 28. mars 1973 Nauchnij T.M. Smirnova
3072 Vilnius 1978 RS1 5. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
3073 Kursk 1979 SW11 24. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3074 Popov 1979 YE9 24. desember 1979 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3075 Bornmann 1981 EY15 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3076 Garber 1982 RB1 13. september 1982 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
3077 Henderson 1982 SK 22. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3078 Horrocks 1984 FG 31. mars 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3079 Schiller 2578 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3080 Moisseiev 1935 TE 3. oktober 1935 Crimea-Simeis P.F. Shajn
3081 Martinůboh 1971 UP 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3082 Dzhalil 1972 KE 17. mai 1972 Nauchnij T.M. Smirnova
3083 OAFA 1974 MH 17. juni 1974 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
3084 Kondratyuk 1977 QB1 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
3085 Donna 1980 DA 18. februar 1980 Harvard Observatory Harvard Observatory
3086 Kalbaugh 1980 XE 4. desember 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3087 Beatrice Tinsley 1981 QJ1 30. august 1981 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
3088 Jinxiuzhonghua 1981 UX9 24. oktober 1981 Nanking Purple Mountain Observatory
3089 Oujianquan 1981 XK2 3. desember 1981 Nanking Purple Mountain Observatory
3090 Tjossem 1982 AN 4. januar 1982 Palomar J. Gibson
3091 van den Heuvel 6081 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3092 Herodotus 6550 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3093 Bergholz 1971 MG 28. juni 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
3094 Chukokkala 1979 FE2 23. mars 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3095 Omarkhayyam 1980 RT2 8. september 1980 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3096 Bezruč 1981 QC1 28. august 1981 Kleť Z. Vávrová
3097 Tacitus 2011 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3098 van Sprang 4579 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3099 Hergenrother 1940 GF 3. april 1940 Turku Y. Väisälä
3100 Zimmerman 1977 EQ1 13. mars 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]