Liste over nummererte småplaneter/2601–2700

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/2601–2700. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
2601 Bologna 1980 XA 8. desember 1980 Bologna Osservatorio San Vittore
2602 Moore 1982 BR 24. januar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2603 Taylor 1982 BW1 30. januar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2604 Marshak 1972 LD1 13. juni 1972 Nauchnij T.M. Smirnova
2605 Sahade 1974 QA 16. august 1974 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
2606 Odessa 1976 GX2 1. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
2607 Yakutia 1977 NR 14. juli 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2608 Seneca 1978 DA 17. februar 1978 La Silla H.-E. Schuster
2609 Kiril-Metodi 1978 PB4 9. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
2610 Tuva 1978 RO1 5. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
2611 Boyce 1978 VQ5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
2612 Kathryn 1979 DE 28. februar 1979 Anderson Mesa N.G. Thomas
2613 Plzeň 1979 QE 30. august 1979 Kleť L. Brožek
2614 Torrence 1980 LP 11. juni 1980 Palomar C.S. Shoemaker
2615 Saito 1951 RJ 4. september 1951 Heidelberg K. Reinmuth
2616 Lesya 1970 QV 28. august 1970 Nauchnij T.M. Smirnova
2617 Jiangxi 1975 WO1 26. november 1975 Nanking Purple Mountain Observatory
2618 Coonabarabran 1979 MX2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
2619 Skalnaté Pleso 1979 MZ3 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
2620 Santana 1980 TN 3. oktober 1980 Kleť Z. Vávrová
2621 Goto 1981 CA 9. februar 1981 Geisei T. Seki
2622 Bolzano 1981 CM 9. februar 1981 Kleť L. Brožek
2623 Zech A919 SA 22. september 1919 Heidelberg K. Reinmuth
2624 Samitchell 1962 RE 7. september 1962 Brooklyn Universitetet i Indiana
2625 Jack London 1976 JQ2 2. mai 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
2626 Belnika 1978 PP2 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
2627 Churyumov 1978 PP3 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
2628 Kopal 1979 MS8 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
2629 Rudra 1980 RB1 13. september 1980 Palomar C.T. Kowal
2630 Hermod 1980 TF3 14. oktober 1980 Haute Provence Haute Provence
2631 Zhejiang 1980 TY5 7. oktober 1980 Nanking Purple Mountain Observatory
2632 Guizhou 1980 VJ1 6. november 1980 Nanking Purple Mountain Observatory
2633 Bishop 1981 WR1 24. november 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2634 James Bradley 1982 DL 21. februar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2635 Huggins 1982 DS 21. februar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2636 Lassell 1982 DZ 20. februar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2637 Bobrovnikoff A919 SB 22. september 1919 Heidelberg K. Reinmuth
2638 Gadolin 1939 SG 19. september 1939 Turku Y. Väisälä
2639 Planman 1940 GN 9. april 1940 Turku Y. Väisälä
2640 Hällström 1941 FN 18. mars 1941 Turku L. Oterma
2641 Lipschutz 1949 GJ 4. april 1949 Brooklyn Universitetet i Indiana
2642 Vésale 1961 RA 14. september 1961 Uccle S.J. Arend
2643 Bernhard 1973 SD 19. september 1973 Palomar T. Gehrels
2644 Victor Jara 1973 SO2 22. september 1973 Nauchnij N.S. Chernykh
2645 Daphne Plane 1976 QD 30. august 1976 Palomar E.F. Helin
2646 Abetti 1977 EC1 13. mars 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2647 Sova 1980 SP 29. september 1980 Kleť Z. Vávrová
2648 Owa 1980 VJ 8. november 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2649 Oongaq 1980 WA 29. november 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2650 Elinor 1931 EG 14. mars 1931 Heidelberg M.F. Wolf
2651 Karen 1949 QD 28. august 1949 Johannesburg E.L. Johnson
2652 Yabuuti 1953 GM 7. april 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2653 Principia 1964 VP 4. november 1964 Brooklyn Universitetet i Indiana
2654 Ristenpart 1968 OG 18. juli 1968 Cerro El Roble C. Torres, S. Cofre
2655 Guangxi 1974 XX 14. desember 1974 Nanking Purple Mountain Observatory
2656 Evenkia 1979 HD5 25. april 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
2657 Bashkiria 1979 SB7 23. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
2658 Gingerich 1980 CK 13. februar 1980 Harvard Observatory Harvard Observatory
2659 Millis 1981 JX 5. mai 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2660 Wasserman 1982 FG 21. mars 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2661 Bydžovský 1982 FC1 23. mars 1982 Kleť Z. Vávrová
2662 Kandinsky 4021 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2663 Miltiades 6561 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2664 Everhart 1934 RR 7. september 1934 Heidelberg K. Reinmuth
2665 Schrutka 1938 DW1 24. februar 1938 Heidelberg A. Bohrmann
2666 Gramme 1951 TA 8. oktober 1951 Uccle S.J. Arend
2667 Oikawa 1967 UO 30. oktober 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2668 Tataria 1976 QV 26. august 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
2669 Shostakovich 1976 YQ2 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
2670 Chuvashia 1977 PW1 14. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2671 Abkhazia 1977 QR2 21. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2672 Písek 1979 KC 31. mai 1979 Kleť J. Květoň
2673 Lossignol 1980 KN 22. mai 1980 La Silla H. Debehogne
2674 Pandarus 1982 BC3 27. januar 1982 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
2675 Tolkien 1982 GB 14. april 1982 Anderson Mesa M. Watt
2676 Aarhus 1933 QV 25. august 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2677 Joan 1935 FF 25. mars 1935 Nice M. Laugier
2678 Aavasaksa 1938 DF1 24. februar 1938 Turku Y. Väisälä
2679 Kittisvaara 1939 TG 7. oktober 1939 Turku Y. Väisälä
2680 Mateo 1975 NF 1. juli 1975 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
2681 Ostrovskij 1975 VF2 2. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
2682 Soromundi 1979 MF4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
2683 Brian 1981 AD1 10. januar 1981 Anderson Mesa N.G. Thomas
2684 Douglas 1981 AH1 3. januar 1981 Anderson Mesa N.G. Thomas
2685 Masursky 1981 JN 3. mai 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2686 Linda Susan 1981 JW1 5. mai 1981 Palomar C.S. Shoemaker
2687 Tortali 1982 HG 18. april 1982 Anderson Mesa M. Watt
2688 Halley 1982 HG1 25. april 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2689 Bruxelles 1935 CF 3. februar 1935 Uccle S.J. Arend
2690 Ristiina 1938 DG1 24. februar 1938 Turku Y. Väisälä
2691 Sersic 1974 KB 18. mai 1974 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
2692 Chkalov 1976 YT3 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
2693 Yan'an 1977 VM1 3. november 1977 Nanking Purple Mountain Observatory
2694 Pino Torinese 1979 QL1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
2695 Christabel 1979 UE 17. oktober 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2696 Magion 1980 HB 16. april 1980 Kleť L. Brožek
2697 Albina 1969 TC3 9. oktober 1969 Nauchnij B.A. Burnasheva
2698 Azerbajdzhan 1971 TZ 11. oktober 1971 Nauchnij Krim-observatoriet
2699 Kalinin 1976 YX 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
2700 Baikonur 1976 YP7 20. desember 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]