Liste over nummererte småplaneter/2201–2300

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/2201–2300. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
2201 Oljato 1947 XC 12. desember 1947 Flagstaff H.L. Giclas
2202 Pele 1972 RA 7. september 1972 Mount Hamilton A.R. Klemola
2203 van Rhijn 1935 SQ1 28. september 1935 Johannesburg H. van Gent
2204 Lyyli 1943 EQ 3. mars 1943 Turku Y. Väisälä
2205 Glinka 1973 SU4 27. september 1973 Nauchnij L.I. Chernykh
2206 Gabrova 1976 GR3 1. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
2207 Antenor 1977 QH1 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2208 Pushkin 1977 QL3 22. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2209 Tianjin 1978 US1 28. oktober 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
2210 Lois 9597 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2211 Hanuman 1951 WO2 26. november 1951 Mount Wilson L.E. Cunningham
2212 Hephaistos 1978 SB 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
2213 Meeus 1935 SO1 24. september 1935 Uccle E. Delporte
2214 Carol 1953 GF 7. april 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2215 Sichuan 1964 VX2 12. november 1964 Nanking Purple Mountain Observatory
2216 Kerch 1971 LF 12. juni 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
2217 Eltigen 1971 SK2 26. september 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
2218 Wotho 1975 AK 10. januar 1975 Zimmerwald P. Wild
2219 Mannucci 1975 LU 13. juni 1975 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
2220 Hicks 1975 VB 4. november 1975 Palomar E.F. Helin
2221 Chilton 1976 QC 25. august 1976 Harvard Observatory Harvard Observatory
2222 Lermontov 1977 ST1 19. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2223 Sarpedon 1977 TL3 4. oktober 1977 Nanking Purple Mountain Observatory
2224 Tucson 2528 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2225 Serkowski 6546 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2226 Cunitza 1936 QC1 26. august 1936 Heidelberg A. Bohrmann
2227 Otto Struve 1955 RX 13. september 1955 Brooklyn Universitetet i Indiana
2228 Soyuz-Apollo 1977 OH 19. juli 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2229 Mezzarco 1977 RO 7. september 1977 Zimmerwald P. Wild
2230 Yunnan 1978 UT1 29. oktober 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
2231 Durrell 1941 SG 21. september 1941 Uccle S.J. Arend
2232 Altaj 1969 RD2 15. september 1969 Nauchnij B.A. Burnasheva
2233 Kuznetsov 1972 XE1 3. desember 1972 Nauchnij L.V. Zhuravleva
2234 Schmadel 1977 HD 27. april 1977 La Silla H.-E. Schuster
2235 Vittore A924 GA 5. april 1924 Heidelberg K. Reinmuth
2236 Austrasia 1933 FX 23. mars 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2237 Melnikov 1938 TB 2. oktober 1938 Crimea-Simeis G.N. Neujmin
2238 Steshenko 1972 RQ1 11. september 1972 Nauchnij N.S. Chernykh
2239 Paracelsus 1978 RC 13. september 1978 Zimmerwald P. Wild
2240 Tsai 1978 YA 30. desember 1978 Harvard Observatory Harvard Observatory
2241 Alcathous 1979 WM 22. november 1979 Palomar C.T. Kowal
2242 Balaton 1936 TG 13. oktober 1936 Konkoly G. Kulin
2243 Lönnrot 1941 SA1 25. september 1941 Turku Y. Väisälä
2244 Tesla 1952 UW1 22. oktober 1952 Belgrade M.B. Protić
2245 Hekatostos 1968 BC 24. januar 1968 Nauchnij L.I. Chernykh
2246 Bowell 1979 XH 14. desember 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2247 Hiroshima 6512 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2248 Kanda 1933 DE 27. februar 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2249 Yamamoto 1942 GA 6. april 1942 Heidelberg K. Reinmuth
2250 Stalingrad 1972 HN 18. april 1972 Nauchnij T.M. Smirnova
2251 Tikhov 1977 SU1 19. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2252 CERGA 1978 VT 1. november 1978 Caussols K. Tomita
2253 Espinette 1932 PB 30. juli 1932 Williams Bay G. Van Biesbroeck
2254 Requiem 1977 QJ1 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2255 Qinghai 1977 VK1 3. november 1977 Nanking Purple Mountain Observatory
2256 Wiśniewski 4519 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2257 Kaarina 1939 QB 18. august 1939 Turku H. Alikoski
2258 Viipuri 1939 TA 7. oktober 1939 Turku Y. Väisälä
2259 Sofievka 1971 OG 19. juli 1971 Nauchnij B.A. Burnasheva
2260 Neoptolemus 1975 WM1 26. november 1975 Nanking Purple Mountain Observatory
2261 Keeler 1977 HC 20. april 1977 Mount Hamilton A.R. Klemola
2262 Mitidika 1978 RB 10. september 1978 Zimmerwald P. Wild
2263 Shaanxi 1978 UW1 30. oktober 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
2264 Sabrina 1979 YK 16. desember 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2265 Verbaandert 1950 DB 17. februar 1950 Uccle S.J. Arend
2266 Tchaikovsky 1974 VK 12. november 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
2267 Agassiz 1977 RF 9. september 1977 Harvard Observatory Harvard Observatory
2268 Szmytowna 1942 VW 6. november 1942 Turku L. Oterma
2269 Efremiana 1976 JA2 2. mai 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
2270 Yazhi 1980 ED 14. mars 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2271 Kiso 1976 UV5 22. oktober 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
2272 Montezuma 1972 FA 16. mars 1972 Palomar T. Gehrels
2273 Yarilo 1975 EV1 6. mars 1975 Nauchnij L.I. Chernykh
2274 Ehrsson 1976 EA 2. mars 1976 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
2275 Cuitlahuac 1979 MH 16. juni 1979 La Silla H.-E. Schuster
2276 Warck 1933 QA 18. august 1933 Uccle E. Delporte
2277 Moreau 1950 DS 18. februar 1950 Uccle S.J. Arend
2278 Götz 1953 GE 7. april 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2279 Barto 1968 DL 25. februar 1968 Nauchnij L.I. Chernykh
2280 Kunikov 1971 SL2 26. september 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
2281 Biela 1971 UQ1 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2282 Andrés Bello 1974 FE 22. mars 1974 Cerro El Roble C. Torres
2283 Bunke 1974 SV4 26. september 1974 Nauchnij L.V. Zhuravleva
2284 San Juan 1974 TG1 10. oktober 1974 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
2285 Ron Helin 1976 QB 27. august 1976 Palomar S.J. Bus
2286 Fesenkov 1977 NH 14. juli 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2287 Kalmykia 1977 QK3 22. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2288 Karolinum 1979 UZ 19. oktober 1979 Kleť L. Brožek
2289 McMillan 6567 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2290 Helffrich 1932 CD1 14. februar 1932 Heidelberg K. Reinmuth
2291 Kevo 1941 FS 19. mars 1941 Turku L. Oterma
2292 Seili 1942 RM 7. september 1942 Turku Y. Väisälä
2293 Guernica 1977 EH1 13. mars 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2294 Andronikov 1977 PL1 14. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2295 Matusovskij 1977 QD1 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
2296 Kugultinov 1975 BA1 18. januar 1975 Nauchnij L.I. Chernykh
2297 Daghestan 1978 RE 1. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
2298 Cindijon A915 TA 2. oktober 1915 Heidelberg M.F. Wolf
2299 Hanko 1941 SZ 25. september 1941 Turku Y. Väisälä
2300 Stebbins 1953 TG2 10. oktober 1953 Brooklyn Universitetet i Indiana
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]