Liste over nummererte småplaneter/17301–17400

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/17301–17400. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
17301 - 4609 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17302 - 4610 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17303 - 4629 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17304 - 4637 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17305 Caniff 4652 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17306 - 4865 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17307 - 4895 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17308 - 6079 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17309 - 6528 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17310 - 6574 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17311 - 6584 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17312 - 7622 P-L 22. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17313 - 9542 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17314 Aisakos 1024 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17315 - 1089 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17316 - 1198 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17317 - 1208 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17318 - 2091 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17319 - 3078 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17320 - 3182 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17321 - 3188 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17322 - 3274 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17323 - 3284 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17324 - 3292 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17325 - 3300 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17326 - 4023 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17327 - 4155 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17328 - 1176 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17329 - 1277 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17330 - 1358 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17331 - 2056 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17332 - 2120 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17333 - 2174 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17334 - 2275 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17335 - 2281 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17336 - 3193 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17337 - 3198 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17338 - 3212 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17339 - 4060 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17340 - 4096 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17341 - 4120 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17342 - 5185 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17343 - 1111 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17344 - 1120 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17345 - 2216 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17346 - 2395 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17347 - 3449 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17348 - 4166 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17349 - 4353 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17350 - 1968 OJ 18. juli 1968 Cerro El Roble C. Torres, S. Cofre
17351 Pheidippos 1973 SV 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17352 - 1975 SG1 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
17353 - 1975 TE 10. oktober 1975 Anderson Mesa H.L. Giclas
17354 Matrosov 1977 EU1 13. mars 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
17355 - 1978 NK 10. juli 1978 Palomar E.F. Helin, E.M. Shoemaker
17356 Vityazev 1978 PG4 9. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
17357 - 1978 QH3 23. august 1978 Mount Stromlo G. DeSanctis, V. Zappalà
17358 Lozino-Lozinskij 1978 SU4 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
17359 - 1978 UP4 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
17360 - 1978 UX5 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
17361 - 1978 UF7 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
17362 - 1978 UT7 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
17363 - 1978 VF3 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
17364 - 1978 VR10 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
17365 - 1978 VF11 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
17366 - 1979 OV4 24. juli 1979 Palomar S.J. Bus
17367 - 1979 OU11 26. juli 1979 Palomar S.J. Bus
17368 - 1979 QV1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
17369 - 1979 QR2 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
17370 - 1980 CJ 13. februar 1980 Harvard Observatory Harvard Observatory
17371 - 1981 DT 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
17372 - 1981 DV 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
17373 - 1981 EQ3 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17374 - 1981 EF4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17375 - 1981 EJ4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17376 - 1981 EQ4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17377 - 1981 EF5 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17378 - 1981 EM5 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17379 - 1981 ED8 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17380 - 1981 EB10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17381 - 1981 EC11 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17382 - 1981 EH11 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17383 - 1981 EE12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17384 - 1981 EM12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17385 - 1981 EU13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17386 - 1981 EA23 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17387 - 1981 EV23 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17388 - 1981 EZ24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17389 - 1981 EN30 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17390 - 1981 EZ37 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17391 - 1981 EK39 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17392 - 1981 EY40 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17393 - 1981 EA41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17394 - 1981 ER42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17395 - 1981 EA44 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17396 - 1981 EK45 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17397 - 1981 EF48 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
17398 - 1982 UR2 20. oktober 1982 Kitt Peak G. Aldering
17399 Andysanto 1983 RL 6. september 1983 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
17400 - 1985 PL1 13. august 1985 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]