Liste over nummererte småplaneter/16801–16900

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/16801–16900. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
16801 Petřínpragensis 1997 SC2 23. september 1997 Ondřejov P. Pravec
16802 Rainer 1997 SP3 25. september 1997 Davidschlag E. Meyer
(16803) 1997 SU10 1997 SU10 26. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16804 Bonini 1997 SX15 27. september 1997 Caussols ODAS
16805 - 1997 SE16 27. september 1997 Uenohara N. Kawasato
(16806) 1997 SB34 1997 SB34 17. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16807 Terasako 1997 TW25 12. oktober 1997 Kuma Kogen A. Nakamura
16808 - 1997 TV26 8. oktober 1997 Uenohara N. Kawasato
16809 Galápagos 1997 US 21. oktober 1997 Starkenburg Observatory Starkenburg
16810 Pavelaleksandrov 1997 UY2 25. oktober 1997 Prescott P.G. Comba
16811 - 1997 UP3 26. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16812 - 1997 UQ3 26. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16813 - 1997 UT6 23. oktober 1997 Kitt Peak Spacewatch
16814 - 1997 UY8 29. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16815 - 1997 UA9 29. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16816 - 1997 UF9 29. oktober 1997 Socorro LINEAR
16817 Onderlička 1997 UU10 30. oktober 1997 Ondřejov P. Pravec
(16818) 1997 UL24 1997 UL24 28. oktober 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16819 - 1997 VW 1. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16820 - 1997 VA3 6. november 1997 Zeno T. Stafford
(16821) 1997 VZ4 1997 VZ4 5. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(16822) 1997 VA5 1997 VA5 5. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16823 - 1997 VE6 9. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16824) 1997 VA8 1997 VA8 6. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16825) 1997 VC8 1997 VC8 6. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16826 Daisuke 1997 WA2 19. november 1997 Chichibu N. Sato
16827 - 1997 WD2 23. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16828 - 1997 WR2 23. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16829 - 1997 WG7 24. november 1997 Kitt Peak Spacewatch
(16830) 1997 WQ7 1997 WQ7 19. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16831 - 1997 WM21 30. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16832 - 1997 WR21 30. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16833) 1997 WX21 1997 WX21 19. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16834 - 1997 WU22 30. november 1997 Haleakala NEAT
16835 - 1997 WT34 29. november 1997 Socorro LINEAR
16836 - 1997 WG36 29. november 1997 Socorro LINEAR
16837 - 1997 WM39 29. november 1997 Socorro LINEAR
16838 - 1997 WT39 29. november 1997 Socorro LINEAR
16839 - 1997 WT41 29. november 1997 Socorro LINEAR
16840 - 1997 WT44 29. november 1997 Socorro LINEAR
16841 - 1997 WY49 26. november 1997 Socorro LINEAR
16842 - 1997 XS3 3. desember 1997 Caussols ODAS
16843 - 1997 XX3 4. desember 1997 Caussols ODAS
16844 - 1997 XY3 4. desember 1997 Caussols ODAS
16845 - 1997 XA9 7. desember 1997 Caussols ODAS
16846 - 1997 XA10 5. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
16847 Sanpoloamosciano 1997 XK10 8. desember 1997 San Polo a Mosciano M. Mannucci, N. Montigiani
16848 - 1997 XN12 4. desember 1997 Socorro LINEAR
16849 - 1997 YV 20. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16850) 1997 YS1 1997 YS1 20. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16851) 1997 YU1 1997 YU1 21. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16852 Nuredduna 1997 YP2 21. desember 1997 Majorca À. López, R. Pacheco
16853 Masafumi 1997 YV2 21. desember 1997 Chichibu N. Sato
(16854) 1997 YL3 1997 YL3 20. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16855 - 1997 YN7 27. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
16856 Banach 1997 YE8 28. desember 1997 Prescott P.G. Comba
16857 Goodall 1997 YZ8 25. desember 1997 Haleakala NEAT
16858 - 1997 YG10 28. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
16859 - 1997 YJ10 28. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16860) 1997 YT10 1997 YT10 22. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16861 Lipovetsky 1997 YZ11 27. desember 1997 Goodricke-Pigott R.A. Tucker
16862 - 1997 YM14 31. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16863) 1997 YJ16 1997 YJ16 31. desember 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16864 - 1998 AL 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16865 - 1998 AQ 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16866 - 1998 AR 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16867 - 1998 AX 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16868 - 1998 AK8 9. januar 1998 Caussols ODAS
16869 Košinár 1998 AV8 10. januar 1998 Modra A. Galád
16870 - 1998 BB 16. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16871 - 1998 BD 16. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16872 - 1998 BZ 19. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16873 - 1998 BO1 19. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16874 Kurtwahl 1998 BK2 20. januar 1998 Socorro LINEAR
(16875) 1998 BD4 1998 BD4 20. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16876 - 1998 BV6 24. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16877 - 1998 BW6 24. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16878 Tombickler 1998 BL9 24. januar 1998 Haleakala NEAT
16879 Campai 1998 BH10 24. januar 1998 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
16880 - 1998 BW11 23. januar 1998 Socorro LINEAR
16881 - 1998 BH12 23. januar 1998 Socorro LINEAR
16882 - 1998 BO13 24. januar 1998 Socorro LINEAR
16883 - 1998 BA20 22. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
16884 - 1998 BL25 28. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
(16885) 1998 BX25 1998 BX25 25. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16886 - 1998 BC26 29. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16887 Blouke 1998 BE26 28. januar 1998 Caussols ODAS
16888 Michaelbarber 1998 BM26 29. januar 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
16889 - 1998 BD27 22. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
16890 - 1998 BJ33 29. januar 1998 Uenohara N. Kawasato
16891 - 1998 BQ45 24. januar 1998 Haleakala NEAT
16892 Vaissière 1998 DN1 17. februar 1998 Bédoin P. Antonini
16893 - 1998 DS3 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16894 - 1998 DP9 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16895 - 1998 DQ9 22. februar 1998 Haleakala NEAT
(16896) 1998 DS9 1998 DS9 20. februar 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16897 - 1998 DH10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16898 - 1998 DJ10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16899 - 1998 DK10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16900 Lozère 1998 DQ13 27. februar 1998 Pises Pises
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]