Liste over nummererte småplaneter/16701–16800

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/16701–16800. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
16701 - 1995 DH4 21. februar 1995 Kitt Peak Spacewatch
16702 - 1995 DZ8 24. februar 1995 Kitt Peak Spacewatch
16703 - 1995 ER7 2. mars 1995 Kitt Peak Spacewatch
16704 - 1995 ED8 7. mars 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
16705 Reinhardt 1995 EO8 4. mars 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
16706 Svojsík 1995 OE1 30. juli 1995 Ondřejov P. Pravec
16707 - 1995 QP10 19. august 1995 La Silla C.-I. Lagerkvist
16708 - 1995 SP1 21. september 1995 Catalina Station T.B. Spahr
16709 - 1995 SH5 29. september 1995 Kleť J. Tichá
16710 - 1995 SL20 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
16711 Ka-Dar 1995 SM29 26. september 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
16712 - 1995 SW29 30. september 1995 Catalina Station C.W. Hergenrother
16713 - 1995 SV52 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16714 Arndt 1995 SM54 21. september 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
16715 Trettenero 1995 UN5 20. oktober 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
16716 - 1995 UX6 21. oktober 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
16717 - 1995 UJ8 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
16718 - 1995 UA9 30. oktober 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16719 - 1995 UF45 28. oktober 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16720 - 1995 WT 17. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(16721) 1995 WF3 1995 WF3 16. november 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16722) 1995 WG7 1995 WG7 24. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16723 Fumiofuke 1995 WX8 27. november 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
16724 - 1995 YV3 28. desember 1995 Kitt Peak Spacewatch
16725 Toudono 1996 CE3 15. februar 1996 Nanyo T. Okuni
16726 - 1996 DC 18. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
16727 - 1996 EK2 15. mars 1996 Haleakala NEAT
16728 - 1996 GB18 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
16729 - 1996 GA19 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
16730 Nijisseiki 1996 HJ1 17. april 1996 Saji Saji
16731 Mitsumata 1996 HK1 17. april 1996 Saji Saji
16732 - 1996 HZ16 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
16733 - 1996 HM22 22. april 1996 Haleakala NEAT
16734 - 1996 HZ22 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
(16735) 1996 JJ 1996 JJ 8. mai 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16736 Tongariyama 1996 JW2 13. mai 1996 Nanyo T. Okuni
16737 - 1996 KN1 24. mai 1996 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
(16738) 1996 KQ1 1996 KQ1 19. mai 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16739) 1996 KX2 1996 KX2 24. mai 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16740 - 1996 KT8 22. mai 1996 La Silla E.W. Elst
16741 - 1996 NZ3 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
16742 - 1996 ON 21. juli 1996 Kleť Kleť
16743 - 1996 OQ 21. juli 1996 Haleakala NEAT
16744 Antonioleone 1996 OJ2 23. juli 1996 San Marcello L. Tesi
16745 Zappa 1996 PF5 9. august 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
16746 - 1996 PW6 8. august 1996 Nachi-Katsuura H. Shiozawa, T. Urata
16747 - 1996 PS8 8. august 1996 La Silla E.W. Elst
16748 - 1996 PD9 8. august 1996 La Silla E.W. Elst
16749 - 1996 QE 16. august 1996 Sormano P. Sicoli, V. Giuliani
16750 Marisandoz 1996 QL 18. august 1996 Lime Creek R. Linderholm
(16751) 1996 QG1 1996 QG1 18. august 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(16752) 1996 QP1 1996 QP1 22. august 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16753 - 1996 QS1 21. august 1996 Church Stretton S.P. Laurie
16754 - 1996 RW 10. september 1996 Haleakala NEAT
16755 Cayley 1996 RE1 9. september 1996 Prescott P.G. Comba
16756 - 1996 RQ11 8. september 1996 Kitt Peak Spacewatch
16757 Luoxiahong 1996 SC6 18. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16758) 1996 TR1 1996 TR1 3. oktober 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16759 Furuyama 1996 TJ7 10. oktober 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
16760 Masanori 1996 TY7 11. oktober 1996 Yatsuka H. Abe
16761 Hertz 1996 TE8 3. oktober 1996 Pianoro V. Goretti
(16762) 1996 TK10 1996 TK10 9. oktober 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16763) 1996 TG12 1996 TG12 3. oktober 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16764 - 1996 TV14 9. oktober 1996 Nanyo T. Okuni
16765 Agnesi 1996 UA 16. oktober 1996 Prescott P.G. Comba
16766 Righi 1996 UP 18. oktober 1996 Pianoro V. Goretti
(16767) 1996 US 1996 US 16. oktober 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16768 - 1996 UA1 20. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
16769 - 1996 UN1 29. oktober 1996 Toyama M. Aoki
16770 - 1996 UD3 30. oktober 1996 Colleverde V.S. Casulli
16771 - 1996 UQ3 19. oktober 1996 Church Stretton S.P. Laurie
(16772) 1996 UC4 1996 UC4 29. oktober 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16773) 1996 VO1 1996 VO1 6. november 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(16774) 1996 VP1 1996 VP1 6. november 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16775 - 1996 VB6 15. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
(16776) 1996 VA8 1996 VA8 3. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16777 - 1996 VD29 13. november 1996 Kitt Peak Spacewatch
16778 - 1996 WU1 30. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
16779 - 1996 WH2 30. november 1996 Sudbury D. di Cicco
16780 - 1996 XT1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
16781 Renčín 1996 XU18 12. desember 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
16782 - 1996 XC19 8. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
16783 Bychkov 1996 XY25 14. desember 1996 Goodricke-Pigott R.A. Tucker
(16784) 1996 YD2 1996 YD2 22. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16785 - 1997 AL1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16786) 1997 AT1 1997 AT1 2. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16787 - 1997 AZ1 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16788 - 1997 AR2 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16789 - 1997 AU3 3. januar 1997 Oohira T. Urata
16790 Yuuzou 1997 AZ4 2. januar 1997 Chichibu N. Sato
16791 - 1997 AR5 7. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16792 - 1997 AK13 11. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16793 - 1997 AA18 15. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16794 Cucullia 1997 CQ1 2. februar 1997 Kleť J. Tichá, M. Tichý
16795 - 1997 CA3 3. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16796 Shinji 1997 CY16 6. februar 1997 Chichibu N. Sato
16797 Wilkerson 1997 CA17 7. februar 1997 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
16798 - 1997 EL50 5. mars 1997 La Silla E.W. Elst
(16799) 1997 JU7 1997 JU7 3. mai 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16800 - 1997 JQ16 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]