Liste over nummererte småplaneter/12001–12100

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/12001–12100. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
12001 Gasbarini 1996 ED9 12. mars 1996 Kitt Peak Spacewatch
12002 Suess 1996 FR1 19. mars 1996 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
12003 Hideosugai 1996 FM5 20. mars 1996 Nanyo T. Okuni
12004 - 1996 JW1 15. mai 1996 Haleakala NEAT
12005 Delgiudice 1996 KA3 19. mai 1996 Socorro R. Weber
12006 - 1996 OO 20. juli 1996 Ondřejov L. Šarounová
12007 Fermat 1996 TD7 11. oktober 1996 Prescott P.G. Comba
12008 Kandrup 1996 TY9 11. oktober 1996 Catalina T.B. Spahr
12009 - 1996 UE 16. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
12010 - 1996 UN 18. oktober 1996 Kleť Kleť
12011 - 1996 VT5 14. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
12012 Kitahiroshima 1996 VH8 7. november 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12013 Sibatahosimi 1996 VU8 7. november 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12014 Bobhawkes 1996 VX15 5. november 1996 Kitt Peak Spacewatch
12015 - 1996 WA 16. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
12016 Green 1996 XC 1. desember 1996 Prescott P.G. Comba
12017 - 1996 XC1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
(12018) 1996 XJ15 1996 XJ15 10. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12019 - 1996 XF19 8. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12020 - 1996 XW19 11. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12021 - 1996 XX19 12. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12022 Hilbert 1996 XH26 15. desember 1996 Prescott P.G. Comba
12023 - 1996 YJ 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12024 - 1996 YN2 28. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12025 - 1997 AJ1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12026 - 1997 AV1 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12027 Masaakitanaka 1997 AB5 3. januar 1997 Chichibu N. Sato
12028 - 1997 AK7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(12029) 1997 AQ22 1997 AQ22 11. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12030 - 1997 BF3 30. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12031 Kobaton 1997 BY4 30. januar 1997 Chichibu N. Sato
12032 Ivory 1997 BP5 31. januar 1997 Prescott P.G. Comba
12033 Anselmo 1997 BD9 31. januar 1997 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12034 - 1997 CR 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12035 Ruggieri 1997 CP13 1. februar 1997 Pianoro V. Goretti
12036 - 1997 CR19 11. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12037 - 1997 CT19 11. februar 1997 Chiyoda T. Kojima
12038 - 1997 CE20 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12039 - 1997 CB22 13. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12040 Jacobi 1997 EK8 8. mars 1997 Prescott P.G. Comba
12041 - 1997 EQ25 5. mars 1997 Oohira T. Urata
12042 Laques 1997 FC 17. mars 1997 Ramonville C. Buil
(12043) 1997 FN 1997 FN 22. mars 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12044 Fabbri 1997 FU 29. mars 1997 Montelupo M. Tombelli, G. Forti
12045 Klein 1997 FH1 30. mars 1997 Prescott P.G. Comba
12046 - 1997 FQ4 31. mars 1997 Socorro LINEAR
12047 Hideomitani 1997 GX3 3. april 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(12048) 1997 GW29 1997 GW29 2. april 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12049 - 1997 GT32 3. april 1997 Socorro LINEAR
12050 Humecronyn 1997 HE14 27. april 1997 Kitt Peak Spacewatch
12051 Pícha 1997 JO 2. mai 1997 Ondřejov L. Šarounová
12052 Aretaon 1997 JB16 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
12053 Turtlestar 1997 PK2 9. august 1997 Starkenburg Observatory Starkenburg
12054 - 1997 TT9 5. oktober 1997 Ondřejov L. Šarounová
12055 - 1997 YR11 30. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
12056 Yoshigeru 1997 YS11 30. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
12057 Alfredsturm 1998 DK1 18. februar 1998 Starkenburg Observatory Starkenburg
12058 - 1998 DV11 24. februar 1998 Haleakala NEAT
12059 du Châtelet 1998 ED14 1. mars 1998 La Silla E.W. Elst
12060 - 1998 FH2 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12061 Alena 1998 FQ2 21. mars 1998 Zeno T. Stafford
12062 - 1998 FB10 24. mars 1998 Caussols ODAS
12063 - 1998 FH11 22. mars 1998 Oizumi T. Kobayashi
12064 Guiraudon 1998 FZ15 28. mars 1998 Caussols ODAS
12065 Jaworski 1998 FA33 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12066 - 1998 FX39 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12067 Jeter 1998 FH42 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12068 Khandrika 1998 FZ53 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12069 - 1998 FC59 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12070 Kilkis 1998 FK63 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12071 Davykim 1998 FV63 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12072 Anupamakotha 1998 FA65 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12073 Larimer 1998 FD66 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12074 Carolinelau 1998 FZ68 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12075 Legg 1998 FX69 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12076 - 1998 FT70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12077 - 1998 FZ70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12078 - 1998 FJ72 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12079 Kaibab 1998 FZ73 22. mars 1998 Anderson Mesa LONEOS
12080 - 1998 FC111 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12081 - 1998 FH115 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12082 - 1998 FS118 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12083 - 1998 FS121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12084 Unno 1998 FL125 22. mars 1998 Geisei T. Seki
12085 - 1998 HV19 18. april 1998 Socorro LINEAR
12086 Joshualevine 1998 HC22 20. april 1998 Socorro LINEAR
12087 Tiffanylin 1998 HB30 20. april 1998 Socorro LINEAR
12088 Macalintal 1998 HZ31 20. april 1998 Socorro LINEAR
12089 Maichin 1998 HO35 20. april 1998 Socorro LINEAR
12090 - 1998 HX36 20. april 1998 Socorro LINEAR
12091 Jesmalmquist 1998 HS96 21. april 1998 Socorro LINEAR
12092 - 1998 HH97 21. april 1998 Socorro LINEAR
12093 Chrimatthews 1998 HF99 21. april 1998 Socorro LINEAR
12094 Mazumder 1998 HX99 21. april 1998 Socorro LINEAR
12095 Pinel 1998 HE102 25. april 1998 La Silla E.W. Elst
12096 - 1998 HL120 23. april 1998 Socorro LINEAR
12097 - 1998 HG121 23. april 1998 Socorro LINEAR
12098 - 1998 HV122 23. april 1998 Socorro LINEAR
12099 Meigooni 1998 HQ124 23. april 1998 Socorro LINEAR
12100 Amiens 1998 HR149 25. april 1998 La Silla E.W. Elst
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]