Liste over nummererte småplaneter/11901–12000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/11901–12000. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
(11901) 1991 PV11 1991 PV11 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
(11902) 1991 PZ12 1991 PZ12 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
(11903) 1991 RD7 1991 RD7 2. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
11904 - 1991 TR1 13. oktober 1991 Palomar K.J. Lawrence
11905 Giacometti 1991 VL6 6. november 1991 La Silla E.W. Elst
11906 - 1992 AE1 10. januar 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
11907 Näränen 1992 ER8 2. mars 1992 La Silla UESAC
11908 - 1992 GC5 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
(11909) 1992 HD5 1992 HD5 25. april 1992 La Silla H. Debehogne
11910 - 1992 KJ 28. mai 1992 Kiyosato S. Otomo
11911 Angel 1992 LF 4. juni 1992 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
11912 Piedade 1992 OP5 30. juli 1992 La Silla E.W. Elst
11913 Svarna 1992 RD3 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
11914 Sinachopoulos 1992 RZ3 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
11915 Nishiinoue 1992 SJ1 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11916 Wiesloch 1992 ST17 24. september 1992 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
11917 - 1992 UX 21. oktober 1992 Oohira T. Urata
11918 - 1992 UY 21. oktober 1992 Oohira T. Urata
(11919) 1992 UD2 1992 UD2 25. oktober 1992 Yakiimo A. Natori, T. Urata
11920 - 1992 UY2 25. oktober 1992 Uenohara N. Kawasato
11921 Mitamasahiro 1992 UN3 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11922 - 1992 UT3 27. oktober 1992 Oohira T. Urata
(11923) 1992 WX 1992 WX 17. november 1992 Dynic A. Sugie
11924 - 1992 WS3 17. november 1992 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
11925 - 1992 YA1 23. desember 1992 Geisei T. Seki
11926 Orinoco 1992 YM2 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
11927 Mount Kent 1993 BA 16. januar 1993 Geisei T. Seki
11928 Akimotohiro 1993 BT2 23. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11929 Uchino 1993 BG3 23. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11930 Osamu 1993 CJ1 15. februar 1993 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
11931 - 1993 DD2 22. februar 1993 Oohira T. Urata
11932 - 1993 EP 13. mars 1993 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
11933 Himuka 1993 ES 15. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11934 Lundgren 1993 FL4 17. mars 1993 La Silla UESAC
11935 - 1993 FB8 17. mars 1993 La Silla UESAC
11936 - 1993 FX9 17. mars 1993 La Silla UESAC
11937 - 1993 FF16 17. mars 1993 La Silla UESAC
11938 - 1993 FZ26 21. mars 1993 La Silla UESAC
11939 - 1993 FH36 19. mars 1993 La Silla UESAC
(11940) 1993 GR 1993 GR 15. april 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11941 Archinal 1993 KT1 23. mai 1993 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
11942 Guettard 1993 NV 12. juli 1993 La Silla E.W. Elst
11943 Davidhartley 1993 OF9 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
11944 Shaftesbury 1993 OK9 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
11945 Amsterdam 1993 PC5 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
11946 Bayle 1993 PB7 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
11947 Kimclijsters 1993 PK7 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
11948 Justinehénin 1993 QQ4 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
11949 Kagayayutaka 1993 SD2 19. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11950 Morellet 1993 SG5 19. september 1993 Caussols E.W. Elst
11951 - 1994 AJ3 12. januar 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11952 - 1994 AM3 8. januar 1994 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
11953 - 1994 BW 19. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
11954 - 1994 BY 22. januar 1994 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
11955 Russrobb 1994 CA1 8. februar 1994 NRC-DAO D.D. Balam
11956 Tamarakate 1994 CL14 8. februar 1994 La Silla E.W. Elst
11957 - 1994 DS 17. februar 1994 Oizumi T. Kobayashi
11958 Galiani 1994 EJ7 9. mars 1994 Caussols E.W. Elst
11959 Okunokeno 1994 GG1 13. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11960 - 1994 HA 17. april 1994 Oizumi T. Kobayashi
(11961) 1994 PO 1994 PO 3. august 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11962 - 1994 PX 14. august 1994 Oizumi T. Kobayashi
11963 Ignace 1994 PO16 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11964 Prigogine 1994 PY17 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11965 Catullus 1994 PF20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11966 Plateau 1994 PJ20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11967 Boyle 1994 PW20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11968 Demariotte 1994 PR27 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11969 Gay-Lussac 1994 PC37 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11970 Palitzsch 1994 TD 4. oktober 1994 Sormano P. Sicoli, P. Ghezzi
(11971) 1994 UJ2 1994 UJ2 31. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11972 - 1994 VK 1. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
11973 - 1994 VN 1. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
11974 Yasuhidefujita 1994 YF 24. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
11975 - 1995 FA1 31. mars 1995 La Silla S. Mottola, E. Koldewey
11976 Josephthurn 1995 JG 5. mai 1995 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11977 - 1995 OA 19. juli 1995 Stroncone Stroncone
11978 Makotomasako 1995 SS4 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(11979) 1995 SS5 1995 SS5 25. september 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11980 Ellis 1995 SP8 17. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
11981 Boncompagni 1995 UY1 20. oktober 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
(11982) 1995 UF6 1995 UF6 25. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11983 - 1995 UH6 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
11984 Manet 1995 UK45 20. oktober 1995 Caussols E.W. Elst
11985 - 1995 VG 1. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11986 - 1995 VP 3. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11987 Yonematsu 1995 VU1 15. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11988 - 1995 WB 16. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11989 - 1995 WN5 24. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(11990) 1995 WM6 1995 WM6 21. november 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11991 - 1995 WK7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11992 - 1995 XH 2. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11993 - 1995 XX 8. desember 1995 Haleakala NEAT
11994 - 1995 YP 19. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11995 - 1995 YB1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11996 - 1995 YC1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11997 Fassel 1995 YU9 18. desember 1995 Kitt Peak Spacewatch
11998 Fermilab 1996 AG7 12. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
11999 - 1996 BV1 23. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
(12000) 1996 CK2 1996 CK2 12. februar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]