Liste over Lost-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Sesong 1 (2004–05)[rediger | rediger kilde]

Et fly krasjer på en øde øy. De overlevende må jobbe sammen for å holde seg i live. Øyen skjuler mystiske farer, og i skogen finnes det et monster.

Utdypende artikkel med episodesammendrag: Episoder av Lost (sesong 1)
# Tittel Tilbakeblikk Først sendt i USA Først sendt i Norge
1 Pilot, del 1 Jack 22. september 2004 2. februar 2005
2 Pilot, del 2 Charlie, Kate 29. september 2004 2. februar 2005
3 Tabula Rasa Kate 6. oktober 2004 9. februar 2005
4 Walkabout Locke 13. oktober 2004 16. februar 2005
5 White Rabbit Jack 20. oktober 2004 23. februar 2005
6 House of the Rising Sun Sun og Jin 27. oktober 2004 2. mars 2005
7 The Moth Charlie 3. november 2004 9. mars 2005
8 Confidence Man Sawyer 10. november 2004 16. mars 2005
9 Solitary Sayid 17. november 2004 23. mars 2005
10 Raised by Another Claire 1. desember 2004 30. mars 2005
11 All the Best Cowboys Have Daddy Issues Jack 5. januar 2005 6. april 2005
12 Whatever the Case May Be Kate 5. januar 2005 13. april 2005
13 Hearts and Minds Boone 12. januar 2005 20. april 2005
14 Special Michael og Walt 19. januar 2005 27. april 2005
15 Homecoming Charlie 9. februar 2005 4. mai 2005
16 Outlaws Sawyer 16. februar 2005 11. mai 2005
17 ... In Translation Jin 23. februar 2005 18. mai 2005
18 Numbers Hurley 2. mars 2005 25. mai 2005
19 Deus Ex Machina Locke 30. mars 2005 1. juni 2005
20 Do No Harm Jack 6. april 2005 1. juni 2005
21 The Greater Good Sayid 4. mai 2005 8. juni 2005
22 Born to Run Kate 11. mai 2005 15. juni 2005
23 Exodus, del 1 Walt, Jack, Sawyer, Kate, Shannon, Sun 18. mai 2005 15. juni 2005
24 Exodus, del 2 Jin, Sayid, Charlie, Michael, Claire, Hurley, Locke 25. mai 2005 22. juni 2005

Sesong 2 (2005–06)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel med episodesammendrag: Episoder av Lost (sesong 2)
# Tittel Tilbakeblikk Først sendt i USA Først sendt i Norge
1 Man of Science, Man of Faith Jack 21. september 2005 26. oktober 2005
2 Adrift Michael 28. september 2005 26. oktober 2005
3 Orientation Locke 5. oktober 2005 2. november 2005
4 Everybody Hates Hugo Hurley 12. oktober 2005 9. november 2005
5 ...And Found Jin og Sun 19. oktober 2005 16. november 2005
6 Abandoned Shannon 9. november 2005 23. november 2005
7 The Other 48 Days Bakdelen av flyet 16. november 2005 30. november 2005
8 Collsion Ana-Lucia 23. november 2005 7. desember 2005
9 What Kate Did Kate 30. november 2005 14. desember 2005
10 The 23rd Psalm Mr.Eko 11. januar 2006 1. mars 2006
11 The Hunting Party Jack 18. januar 2006 8. mars 2006
12 Fire + Water Charlie 25. januar 2006 15. mars 2006
13 The Long Con Sawyer 8. februar 2006 22. mars 2006
14 One of Them Sayid 15. februar 2006 29. mars 2006
15 Maternity Leave Claire 1. mars 2006 5. april 2006
16 The Whole Truth Sun og Jin 22. mars 2006 12. april 2006
17 Lockdown Locke 29. mars 2006 19. april 2006
18 Dave Hurley, Libby 5. april 2006 26. april 2006
19 S.O.S Rose og Bernard 12. april 2006 10. mai 2006
20 Two for the Road Ana-Lucia 3. mai 2006 24. mai 2006
21 ? Mr.Eko 5. mai 2006 31. mai 2006
22 Three Minutes Michael 17. mai 2006 7. juni 2006
23 Live Together, Die Alone, del 1 Desmond 24. mai 2006 14. juni 2006
24 Live Together, Die Alone, del 2 Desmond 24. mai 2006 14. juni 2006

Sesong 3 (2006–07)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel med episodesammendrag: Episoder av Lost (sesong 3)
# Tittel Tilbakeblikk Først sendt i USA Først sendt i Norge
1 A Tale of Two Cities Jack 4. oktober 2006 17. januar 2007
2 The Glass Ballerina Jin og Sun 11. oktober 2006 24. januar 2007
3 Further Instructions John 18. oktober 2006 31. januar 2007
4 Every Man For Himself Sawyer 25. oktober 2006 7. februar 2007
5 The Cost of Living Mr. Eko 1. november 2006 14. februar 2007
6 I Do Kate 8. november 2006 21. februar 2007
7 Not in Portland Juliet 7. februar 2007 28. februar 2007
8 Flashes Before Your Eyes Desmond 14. februar 2007 7. mars 2007
9 Stranger in a Strange Land Jack 21. februar 2007 14. mars 2007
10 Tricia Tanaka is Dead Hurley 28. februar 2007 21. mars 2007
11 Enter 77 Sayid 7. mars 2007 28. mars 2007
12 Par Avion Claire 14. mars 2007 11. april 2007
13 The Man From Tallahassee Locke 21. mars 2007 18. april 2007
14 Exposé Nikki og Paulo 28. mars 2007 25. april 2007
15 Left Behind Kate 4. april 2007 2. mai 2007
16 One of Us Juliet 11. april 2007 9. mai 2007
17 Catch-22 Desmond 18. april 2007 16. mai 2007
18 D.O.C. Jin 25. april 2007 23. mai 2007
19 The Brig Locke 2. mai 2007 30. mai 2007
20 The Man Behind The Curtain Ben 9. mai 2007 6. juni 2007
21 Greatest Hits Charlie 16. mai 2007 13. juni 2007
22 Through The Looking Glass, del 1 Jack (Fremoverblikk) 23. mai 2007 20. juni 2007
23 Through The Looking Glass, del 2 Jack (Fremoverblikk) 23. mai 2007 20. juni 2007

Sesong 4 (2008)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Fremoverblikk Først sendt i USA Først sendt i Norge
1 The Beginning of the End Hurley 31. januar 2008 27. februar 2008
2 Confirmed Dead Kahana-crew (Tilbakeblikk) 7. februar 2008 5. mars 2008
3 The Economist Sayid 14. februar 2008 12. mars 2008
4 Eggtown Kate 21. februar 2008 26. mars 2008
5 The Constant Desmond 28. februar 2008 2. april 2008
6 The Other Woman Juliet 6. mars 2008 9. april 2008
7 Ji Yeon Jin (Tilbakeblikk) og Sun (Fremoverblikk) 13. mars 2008 16. april 2008
8 Meet Kevin Johnson Michael 20. mars 2008 23. april 2008
9 The Shape of Things to Come Ben 24. april 2008 30. april 2008
10 Something Nice Back Home Jack 1. mai 2008 7. mai 2008
11 Cabin Fever Locke (Tilbakeblikk) 8. mai 2008 14. mai 2008
12 There's No Place Like Home, del 1 Oceanic-six 15. mai 2008 21. mai 2008
13 There's No Place Like Home, del 2 & 3 Oceanic-six 29. mai 2008 4. juni 2008

Sesong 5 (2009)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Hovedperson Først sendt i USA Først sendt i Norge
1 «Because You Left» Flere 21. januar 2009 18. februar 2009
2 «The Lie» Hurley 21. januar 2009 18. februar 2009
3 «Jughead» Desmond 28. januar 2009 25. februar 2009
4 «The Little Prince» Kate 4. februar 2009 4. mars 2009
5 «This Place is Death» Sun og Jin 11. februar 2009 11. mars 2009
6 «316» Jack 18. februar 2009 18. mars 2009
7 «The Life and Death of Jeremy Bentham» Locke 25. februar 2009 25. mars 2009
8 «LaFleur» Sawyer 4. mars 2009 1. april 2009
9 «Namaste» Flere 18. mars 2009 8. april 2009
10  «He's Our You» Sayid  25. mars 2009 15. april 2009
11 «Whatever Happened, Happened» Kate 1. april 2009 22. april 2009

Spesialepisoder (2005–2009)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Fortellere Vist mellom Først sendt i USA Først sendt i Norge
1 «Lost: The Journey» Brian Cox
Evangeline Lilly & Dominic Monaghan i Australia
«Do No Harm» og «The Greater Good» 27. april 2005 8. juni 2005
2 «Destination Lost» Peter Coyote «Exodus» og «Man of Science, Man of Faith» 21. september 2005 19. oktober 2005
3 «Lost: Revelation» Peter Coyote
Vert: J.J. Abrams i Australia
«What Kate Did» og «The 23rd Psalm» 11. januar 2006 22. februar 2006
4 «Lost: Reckoning» Peter Coyote «S.O.S.» og «Two for the Road» 26. april 2006 24. mai 2006
5 «Lost: A Tale of Survival» Michael Emerson «Live Together, Die Alone» og «A Tale of Two Cities» 27. september 2006 10. januar 2006
6 «Lost Survivor Guide» Kyle MacLachlan
Verter: Damon Lindelof & Carlton Cuse
«I Do» og «Not in Portland» 7. februar 2007
7 «Lost: The Answers» Kyle MacLachlan
Verter: Damon Lindelof & Carlton Cuse
«Greatest Hits» og «Through the Looking Glass» 17. mai 2007 20. juni 2007
8 «Lost: Past, Present & Future» Michael Emerson «Through the Looking Glass» og «The Beginning of the End» 31. januar 2008 27. februar 2008
9 «Lost: Destiny Calls» Doug Hutchison
Verter: Damon Lindelof & Carlton Cuse
«There's No Place Like Home» og «Because You Left» 9. januar 2009 18. februar 2009


Lost
Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3 | Sesong 4 | Sesong 5 | Sesong 6
The Others | Rollefigurer | DHARMA Initiative