Leslie Easterbrook

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Leslie Easterbrook
Født29. juli 1949[1][2]Rediger på Wikidata (74 år)
Los Angeles
BeskjeftigelseTeaterskuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespiller Rediger på Wikidata
Utdannet vedKearney High School
EktefelleDan Wilcox
NasjonalitetUSA
Aktive år1975
IMDbIMDb

Leslie Eileen Easterbrook (født 29. juli 1949 i Los Angeles) er en amerikansk skuespiller. Hun er kjent i rollen som Debbie Callahan i filmen Politiskolen. I 1985 jobbet hun med regissør George Bowers.

Easterbrook ble født i Los Angeles og hun ble adoptert av en familie i det landlige Arcadia i Nebraska, hvor hun ble oppdratt. Easterbrook er et kjent ansikt blant det amerikanske publikum, med rundt et dusin spillefilmer og over 300 opptredener i forskjellige TV-serier. Easterbrook ble først kjent i rollen som Rhonda Lee i TV-serien Laverne & Shirley. Men den rollen hun er mest kjent for er som Debbie Callahan i den populære filmserien Politiskolen. Blant TV-seriene hun har dukket opp i er Murder, She Wrote, Hangin 'med Mr. Cooper, Baywatch, Matlock, Hunter og The Dukes of Hazzard.

Easterbrook lånte bort stemmen sin til tegneserien Superman og Batman: The Animated Series. Easterbrook har sunget nasjonalsangen under Super Bowl og hun hadde flere roller i musikaler på Broadway og på teater i store deler av USA. Easterbrook har også vært en hyppig paneldeltaker på Match Game i 1980. Leslie sitter i styret for National Law Enforcement Officers minnefond, og hun støtter en rekke veldedighetsorganisasjoner inkludert Girls, Inc., The Sunshine Kids og flere andre velferdsorganisasjoner som er rettet mot barn. Easterbrook er medlem av National Rifle Association of America, og hun sitter i styret i California Rifle and Pistol Association.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Internet Broadway Database, Internet Broadway Database person-ID 79495, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Social Networks and Archival Context, SNAC Ark-ID w6k77ghp, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]