Lasse Lunden

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Lasse Lunden er en norsk bandyspiller fra Solbergelva. Han er født 16. februar 1997. Han er sønn av tidligere landslagsspiller i bandy Terje Lunden. Sammen med Solberg bandy har han vunnet seriemesterskapet fire ganger hvor han i 2012 ble matchvinner på overtid da de slo Stabæk 3-2. Han har flere kamper på aldersbestemte landslag hvor han har seks mål og tre målgivende pasninger.

KARRIERE Lasse startet på skøyter allerede som 3-åring. Som sønn av den mangeårige spilleren Jon Terje Lunden ble det naturlig for Lasse å spille bandy. På aldersbestemte lag var høydepunktene to bronsemedaljer på guttelaget. Lasse har 3 juniorlandskamper og det kunne vært flere hadde det ikke vært for en skulderskade som satte han ut av spill en lengre periode i 2015/2016-sesongen. I samme sesong debuterte Lasse for landslaget. Lasse var med og ta sølv i både serie og NM i sin første sesong med A-laget til Solberg i 2012.

Personlig Skøyter: Bauer Supreme One 75 Kølle: X-Bend Superlight /Brisse Säva Transportmiddel: Audi A3 ´02 Mat og drikke: Biff m/bearnaise og cola Beste bandyminne: Scoring på raid mot Villa som gutt Beste spiller du har spilt med: Thomas Moen Favorittbane i Norge: Solbergbanen

Eliteserien 17/18 Seriegull: Solberg NM gull: Solberg

Ved siden av bandy studerer Lasse på Høgskolen i Sørøst-norge, avd.