Lasse Lunden

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Lasse Lunden er en norsk bandyspiller fra Solbergelva. Han er født 16. februar 1997. Han er sønn av tidligere landslagsspiller i bandy Terje Lunden. Sammen med Solberg bandy har han vunnet seriemesterskapet fire ganger hvor han i 2012 ble matchvinner på overtid da de slo Stabæk 3-2. Han har flere kamper på aldersbestemte landslag hvor han har seks mål og tre målgivende pasninger.

KARRIERE Lasse startet på skøyter allerede som 3-åring. Som sønn av den mangeårige spilleren Jon Terje Lunden ble det naturlig for Lasse å spille bandy. På aldersbestemte lag var høydepunktene to bronsemedaljer på guttelaget. Lasse har 3 juniorlandskamper og det kunne vært flere hadde det ikke vært for en skulderskade som satte han ut av spill en lengre periode i 2015/2016-sesongen. I samme sesong debuterte Lasse for landslaget. Lasse var med og ta sølv i både serie og NM i sin første sesong med A-laget til Solberg i 2012.

Personlig Skøyter: Bauer Supreme One 75 Kølle: X-Bend Superlight /Brisse Säva Transportmiddel: Audi A3 ´02 Mat og drikke: Biff m/bearnaise og cola Beste bandyminne: Scoring på raid mot Villa som gutt Beste spiller du har spilt med: Thomas Moen Favorittbane i Norge: Solbergbanen

Eliteserien 17/18 Seriegull: Solberg NM gull: Solberg

Ved siden av bandy studerer Lasse på Høgskolen i Sørøst-norge, avd.