Lars Hognestad

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Lars Hognestad
Født1968Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse TV-produsentRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Lars Hognestad (født 1968) er en tidligere norsk TV-produsent. Hognestad startet i november 2018 med kommunikasjon og markedsføring i firmaet Bulk Infrastructure.[1] I oktober 2021 startet Hognestad som Executive Producer i Storebrand ASA.

Han har tidligere arbeidet i Radio 1, VG, NRK P3 og NRK`s Underholdningsavdeling, TV2, Dropout Productions. I 2010 startet han Funkenhauser Productions i samarbeid med Bård Tufte Johansen, Harald Eia og Stina Greaker, der han var en av medeierne.[2] Han har tidligere vært administrerende direktør i Rubicon TV. Hognestad figurerte en periode som programleder både på TV og radio, blant annet i TV2-programmet X-press med Dorthe Skappel[3] og radioprogrammet XL, som senere ble tatt over av Espen Thoresen. Programtittelen XL var opprinnelig en forkortelse for Xtra Lars.

Hognestad har produsert tv-programmer som Åpen post, Copacabana, Café, Borettslaget, Typisk norsk, Uti vår hage,Torsdagsklubben, På innsiden med Thomas Giertsen, Tonight med Timothy Dahle, Slå på ring, Rikets Røst, Brille, I kveld med Ylvis, Storbynatt, Dritseint med Edel, Ukens Vinner med Radioresepsjonens, Praktisk Info med Jon Almaas og Helt Perfekt.

Hognestad har dessuten hatt regi på sceneforestillinger med Fredrik Steen, og blant annet hans karakter Hildegunn Moltubakk.[4] Han har også produsert og regissert en rekke reklamefilmer.

Referanser[rediger | rediger kilde]