Kategori:Sider med tomme kildemaler

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tom kildemal

«Tom» kan bety at CS1-kildemalen ikke inneholder noen gjenkjennbare parameter-identifikatorer. For eksempel er ikke denne kilden «tom» fordi den inneholder brukbar informasjon:

{{Kilde www | http://www.foobar.com | The Foobar Bar}}

Kilden er «tom» fordi den ikke inneholder de nødvendige parameter-identifikatorene (i dette tilfellet |url= og |tittel=) som forteller {{Kilde www}} hvordan den skal bruke informasjonen som malen inneholder.

«Tom» kan også bety at en bruker egentlig mente å bruke en annen mal. Kanskje en bruker brukte {{Kilde www}} når intensjonen var å bruke {{kildeløs}} eller {{sitat}}.

For å løse denne feilen, legg til passende parameter-identifikatorer eller erstatt CS1-kildemalen med en mer passende mal.

Sider med denne feilen plasseres automatisk i Kategori:Sider med tomme kildemaler.[a]


CS1-feilmeldingene er synlige for alle lesere, mens vedlikeholdsmeldinger er skjult. Brukere som ønsker å vise vedlikeholdsmeldinger kan oppdatere sine common eller skin med følgende linje:

.mw-parser-output span.cs1-maint {display: inline;} /* display Citation Style 1 maintenance messages */

For å vise feilmeldinger som er skjult som standard:

.mw-parser-output span.cs1-hidden-error {display: inline;} /* display hidden Citation Style 1 error messages */

Selv med denne css-en installert, kan det være at eldre sider i Wikipedias cache ikke har blitt oppdatert til å vise disse endringene, selv om siden er listet i en av sporingskategoriene. En nullredigering vil løse dette problemet.


Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Sider i Bruker-, Diskusjon-, Brukerdiskusjon-, Wikipedia-diskusjon-, Fildiskusjon-, Maldiskusjon-, Hjelpdiskusjon-, Kategoridiskusjon-, Portaldiskusjon-, Moduldiskusjon- eller MediaWiki-diskusjon-navnerommet inkluderes ikke i sporingskategoriene.

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.