Josefine på skoletur

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Josefine på skoletur
SerieJosefine
Utgivelse6. oktober 2006

Josefine på skoletur er et videospill med kaninen Josefine og vennene hennes som er på skoletur for å hjelpe alle dyrene i skogen. Spillet er designet for yngre barn.[1] Det har en aldersgrense på tre år.[2] Spillet ble utgitt 6. oktober 2006.[3]

Handling[rediger | rediger kilde]

I dette spillet kan man følge Josefine rundt i en stor skog hvor man skal hjelpe dyr med problemer.[2] Det kan være bjørnen som er sulten, beveren som har mistet skatten sin, eller ulven som driver loppemarked, men kunne ikke regne.

Klarer Josefine oppgaven, får hun en belønning som hun kan bruke til neste dyr som trenger hjelp. Du må gjennom tre hindringer som du må forbi før du kommer til skolegården. Før du løser disse, må du ha klart å hjelpe alle dyrene på den delen av kartet Klarer hun å hjelpe alle dyrene, kommer hun til skolegården. I spillet kan man også samle gulrøtter. Med gulrøttene kan du kjøpe klær hos Kanindamen.

Spillet har også ting man kan skrive ut, eller fargelegge direkte på skjermen.

Dette spillet inneholder topplister over gamle og nye resultater.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Gamereactor Norge». www.gamereactor.no. Besøkt 14. februar 2016. 
  2. ^ a b «Barnevakten er en organisasjon som gir råd om barn og medier». www.barnevakten.no. Arkivert fra originalen 17. februar 2016. Besøkt 14. februar 2016. 
  3. ^ «Jubel for Josefine». VG. Besøkt 14. februar 2016.