Infected

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Infected var et av Akershus største datatreff (LAN-party), og holdt til i kulturhuset i Asker kommune. Arrangementet varte tre dager og huste så mye som 550 personer, hvorav deltakerantallet var opptil 424, og crew var på rundt 120 personer. Gjennom hele arrangementet ble det arrangert konkurranser (compo) hvor man kunne vinne beløp og andre premier. Det ble tidligere blitt arrangert andre show og konkurranser på scenen.

Infected startet opp i 2005-2006 i Leikvollhallen i Asker. Siden det økte deltakertallet betraktelig, og kulturhuset ble derfor en passende arena for arrangementet.

Arrangementet ble lagt ned I 2022 i kjølvannet av Covid-19 for å gi plass til Phoenix LAN, et nytt LAN-party av samme arrangør. [1]

Regi[rediger | rediger kilde]

Arrangementet var en del av Asker kommunes kulturtilbud, og hadde som mål å være et positivt tilbud for ungdom i nærmiljøet, og bidra til sosialisering. Radar ungdomsskafé (Senere Radar Event) var ansvarlig arrangør. Ellers bygget et av Infecteds viktigste prinsipper på at arrangementet hovedsakelig ble arrangert av frivillige ungdom. «Av ungdom – for ungdom».

Crew[rediger | rediger kilde]

Det var seks crew i arrangementet:

Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Info deskMultimedia
Core
Tech
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tech-nettTech-support
Game/Event
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GameEvent
Security
Cafe/Backstage
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CafeBackstage

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Infected LAN». infected.no (engelsk). Besøkt 15. august 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]