Diskusjon:Visnes

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva har skjedd her ?[rediger kilde]

Hvorfor i all verden er det blitt gjort om på fakta her??

Vigsnes er navnet på Kobberverket, selve gruven som utvant selve kobberet.

VISNES er det stedet gruven ligger på, Grunnen til at kobberverket heter ViGsnes, og IKKE Visnes, er at når dem fant kobberet så het plassen ViGsnes, gruven har aldri skiftet navn, men stedet heter i morderne tid Visnes.....

Dessuten, hvor er alle den interessante historien rundt kobberverket borte/fjernet?

Svar meg du som har gjort det!! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Oiiisann (diskusjon · bidrag) 7. jul 2011 kl. 12:59 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

(det var ikke jeg som slettet noe, men svare deg kan jeg) Jeg tror du spør på feil diskusjonsside. I følge historikken her (denne siden) er ingenting slettet, men det er gjort flere redigering slik at artikkelen blir i henhold til Wikipedias stilmanual. Der noe er slettet og endret er heller siden Vigsnes Kobberverk, som du også har bidratt på. Den var oppe til slettediskusjon i februar 2008, men etter et «vedlikeholdsarbeid», ble den beholdt. Det er anført at det som er slettet hadde kopibeskyttelse (copyvio), det var usikkerhet om opphavet til teksten. Du kan lese slettediskusjonen her: [1] Om du kan gjøre rede for hvor teksten kommer fra kan den sikkert settes inn igjen. Men det må ikke være ren avskrift eller kopi - litt omskrivning må til (fakta er jo fakta). --Halvard 8. jul 2011 kl. 00:09 (CEST)