Diskusjon:Viktor An

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Viktor An er del av underprosjektet skøytesport, som søker å øke antall artikler relatert til skøytesport og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.


Mer informasjon om artikkelen

  1.  Denne artikkelen mangler vurdering av nivå.
  2.  Denne artikkelen mangler vurdering av prioritet.
  3.  Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Flytting[rediger kilde]

Jeg foreslår at artikkelen flyttes til «Viktor Ahn» (kunne ikke gjøre det selv).--Mycomp (diskusjon) 20. feb. 2014 kl. 07:57 (CET)[svar]

Grunnen til at man ikke får flyttet artikkelen sånn uten videre er at nåværende omdirigering Victor Ahn har vært redigert flere ganger i tillegg til å ha vært innom en slettediskusjon (Wikipedia:Sletting/Viktor Ahn). Jeg er også enig i flytting med omdirigering av navn og sjekk for andre omdirigeringer til artikkelen Spesial:Lenker hit/Ahn Hyun-soo, men er litt usikker på om flyttingen bør gjøres til Victor Ahn/Viktor Ahn eller Victor An/Viktor An, da mine transkipsjonskunnskaper ikke er av de beste.
Se også denne eksterne lenken til profil på International Skating Union, denne til profilen på Sports-Reference, og Shorttrackonline.info samt Sochi2014.com -profil.
Mvh Migrant (diskusjon) 20. feb. 2014 kl. 12:43 (CET)[svar]