Diskusjon:Verdenscupen i skihopping

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Gode lister og portaler Verdenscupen i skihopping er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.

--M O Haugen (diskusjon) 8. feb. 2015 kl. 15:24 (CET)

Noen endringer[rediger kilde]

Jeg har gjort noen endringer som muligens kan ses på som kontroversielle.

  • Jeg har tatt med kvinnenes kontinentalcup for årene 2004-11, siden kontinentalcupen i de sesongene i praksis tilsvarte den nåværende verdenscupen. De viktigste forskjellene mellom den daværende kontinentalcupen og den nåværende verdenscupen er økonomien, at kontinentalcupen ikke ble TV-overført, og at både hopperne og arrangørene naturlig nok er blitt mer profesjonelle etter hvert. Kontinentalcupen for kvinner i disse årene besto uansett like mye av de beste hopperne som verdenscupen fra og med 2011/12 gjorde det.
  • Hovedlista for menn hadde annenhver rad i en litt mørkere blå bakgrunnsfarge. Det gjør det lettere å lese oversikten, men gjør råteksten mer rotete, derfor fjernet jeg det. Sett det gjerne tilbake om noen mener det bør være med.
  • Jeg tok også bort den tomme raden for 2012/13-sesongen. Det gjør ikke noe å ha den der, men den er ganske unødvendig. Alle forstår at 2012/13 kommer etter 2011/12, men sammenlagtresultatene kommer uansett ikke før sesongen er slutt. Blue Elf (diskusjon) 24. nov 2012 kl. 18:40 (CET)
Dette virker gjennomtenkt. Godt at du tar grep. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 24. nov 2012 kl. 18:49 (CET)

Beste?[rediger kilde]

Etter innspill fra Løken hadde jeg tenkt å kandidatnominere denne som artikkel/liste, men når jeg leste gjennom ingressen ble jeg litt usikker på et par ting:

  • Finnes det en annen måte å si «sesonglengdes sammenlagtturnering» på? Ordet «sesonglengdes» er nytt for meg. Kanskje «sammenlagtturnering for en hel vintersesong»?
  • Hva betyr det at denne turneringen er «den beste» og en annen er «den nest beste»? Umiddelbart høres det ut som en typisk subjektiv rangering, altså en fy-sak i Wikisammenheng.

Mvh og i beste mening, --M O Haugen (diskusjon) 27. jan. 2015 kl. 20:11 (CET)

Har ikke gått igjennom ingressen enda. Skriver den om snart. --- Løken (diskusjon) 27. jan. 2015 kl. 20:16 (CET)
@Orland: Oversatte ingressen fra engelsk, men er ikke så flink på ingresser egentlig ;) Har også oppdatert artikkelen. --- Løken (diskusjon) 27. jan. 2015 kl. 21:21 (CET)
@Løken: Jeg la til litt i ingressen; mestvinnende er naturlig å nevne der. Vi kunne kanskje tilføyd aktive sesonger bak navnene? Nå lurer jeg bare på «beste», så kan den nomineres for min del. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 27. jan. 2015 kl. 21:33 (CET)
Hvilke navn? Er mange navn i artikkelen, går helt rundt for meg ;-) Jeg fant heller ikke noe godt navn på "beste", men kanskje noen i kandidatprosessen har forslag. Kan jo pinge @Blue Elf: også, for han har jo peiling på dette! --- Løken (diskusjon) 27. jan. 2015 kl. 21:36 (CET)
Presiserer: Vi kunne kanskje tilføyd aktive sesonger bak navnene som nevnes i ingressen? Jeg skjønner forvirringen; det er jo virkelig mange navn her. :-) Mvh --M O Haugen (diskusjon) 27. jan. 2015 kl. 22:05 (CET)
Vi kan kanskje løse disse to spørsmålene i løpet av kandidatprosessen, dersom flere mener at de trenger å «løses», da. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 31. jan. 2015 kl. 17:03 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Verdenscupen i skihopping. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. jul. 2017 kl. 13:17 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 7 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Verdenscupen i skihopping. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 17:59 (CEST)