Diskusjon:Utenomekteskapelige barn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Det er foreslått at Utenomekteskapelige barn blir flettet med Legitime og illegitime barn og omvendt. Ingen grunn er oppgitt når artiklene ble merket av den som merket artiklene. De grunnene jeg kan se i dag er: Artiklene overlapper hverandre. I øyeblikket er det mest stoff i Utenomekteskapelige barn mens Legitime og illegitime barn antagelig er den mest dekkende overskriften. Utenomekteskapelige barn har den mest verneverdige historikken (Legitime og illegitime barn har i prinsippet bare en bidragsyter. Det finnes også en artikkel som heter Bastard som omhandler det samme. I tillegg fins det en pekeside som heter Bastard (andre betydninger). Pekesiden Bastard (andre betydninger) er ukomplett, den mangler blant annet Horunge som er en egen pekeside.

Alle artikler er i dag for korte og trenger mer arbeid for å bli gode. I øyeblikket ser jeg ikke noen grunn til å ha tre artikler. Stallo (diskusjon) 4. des 2012 kl. 11:54 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Utenomekteskapelige barn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. sep. 2017 kl. 08:20 (CEST)