Diskusjon:The Rolling Stones

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel The Rolling Stones er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Artikkelen The Rolling Stones er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
God artikkel AA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rockeartikler på AA-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.


Ron Wood – fullverdig medlem i 1975?[rediger kilde]

Det sies i artikkelen at Ron Wood ble fullverdig Stones-medlem først i 2000. Så vidt jeg vet, har han vært fullverdig medlem siden 1975, da han erstattet Mick Taylor. Vedkommende som hevder at han først ble fullverdig medlem i 2000, bør således dokumentere dette. PelsJakob 6. feb 2006 kl.02:42 (UTC)

Han har ikke vært fullverdig medlem siden 75. Han har kun vært innleid til konserter og plateinnspillinger, i 2000 ble han offisielt medlem av bandet. Skal prøve å finne dokumentasjon på dette. mariule 6. feb 2006 kl.13:31 (UTC)
På engelsk Wikipedia står det følgende, uten at jeg vet om det heller stemmer:
«At least as important for the band's reinvigoration was the addition of Ron Wood to the lineup, as Some Girls was the first album recorded with him as a full member.» [[1]]
Det hevdes altså at han ble fullverdig medlem i 1978. Men heller ikke her finnes det noen dokumentasjon ... PelsJakob 6. feb 2006 kl.15:43 (UTC)

Oversikt over medlemmer og plateutgivelser[rediger kilde]

Jeg ser at brukeren mariule har fjernet oversikten over medlemmer (inkludert tidligere medlemmer og bidragsytere) samt listen med plateutgivelser, og erstattet denne med en liten faktaboks på bunnen av artikkelen. Det er ikke det at jeg ikke ser faktaboksens funksjon, men er det ikke naturlig å beholde begge deler? Dette er så vidt jeg kan se også vanlig på Wikipedia, både på norsk og engelsk. Blant annet er det gjort slik i den engelske Rolling Stones-artikkelen.

Det er dessuten mitt syn at det gir en langt bedre oversikt når man kan lese en liste enn en liten faktaboks. Faktaboksen er hendig når man for eksempel skal navigere mellom album, men dersom man ønsker å lese diskografien, er det langt enklere med en liste. PelsJakob 7. feb 2006 kl.19:09 (UTC)

Det var ikke meningen å fjerne bandmedlemmer, men plateutgivelsene står jeg for. Synes faktaboksen gir bedre oversikt over albumene, men dette kan selvfølgelig diskuteres mariule 7. feb 2006 kl.19:54 (UTC)
Jeg har nå gjort som dansk og engelsk Wikipedia, og laget en egen artikkel på The Rolling Stones' plateutgivelser. PelsJakob 1. mar 2006 kl.22:23 (UTC)

Det bilde der tror jeg ikke er godkjent for å ha i Norge, dessverre. Det går under «fair use». mariule 5. mar 2006 kl.15:16 (UTC)

OK, da beklager jeg. Jeg antok at reglene var noenlunde de samme for engelsk og norsk Wikipedia. PelsJakob 5. mar 2006 kl.15:23 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen The Rolling Stones. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2017 kl. 22:54 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen The Rolling Stones. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. feb. 2018 kl. 21:07 (CET)[svar]