Diskusjon:System of a Down

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen System of a Down er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rstart-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Ang. bilder: Ikke legg inn bilder som en http-referanse, men bruk "Last opp fil" i venstre meny, og legg deretter bildet inn i teksten med dobbelt klamme. Husk at bildet må ha en lovlig lisens. --Finn Bjørklid 16. nov 2005 kl.14:46 (UTC)

Her er den nye malen {{System Of a Down}})

{{opprydding}}[rediger kilde]

Jeg har lagt inn dette, da artikkelen trenger en grundig språkvask. Ingen konsistens i når man bruker store forbokstaver, stygge ordfeil og særskrivinger og dårlig settningsoppbyggning. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 3s (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg endret den til {{språkvask}} ut ifra de begrunnelsene du gir her. --Eivind (d) 18. mar 2008 kl. 11:28 (CET)
Det er nok helt riktig. 3s 18. mar 2008 kl. 11:28 (CET)

Har prøvd å fikse språket[rediger kilde]

Har nå gått gjennom språket i artikkelen og prøvd å fikse dette, men det kan sikkert med fordel sees på av flere. Dessuten har jeg flere ganger sett ting jeg skulle ønske hadde referanser. Kan noen kanskje finne dette? Jeg tenker da på nominasjoner, salgstall, gull/platinaplater osv. 3s 18. mar 2008 kl. 12:09 (CET)

Har funnet alle kildene du lette etter okay. Hilsen --Soundgarden 29. mar 2008 kl. 18:17 (CET)