Diskusjon:Skeid Fotball/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

IK Skeid bør endres til Skeid.[rediger kilde]

Om klubben heter det eller har bært initialene IK - så er det ingen som bruker dette lenger. Skeid er blitt et allianseidrettslag og de mest bruke definisjonene er "Skeid Fotball" og "Skeid Bandy".

Skeid sin nåverende trender heter Anders Jacobsen. Kjell Sverre er assistent trener i stabæk

Rekkefølge[rediger kilde]

Jeg vet ikke om dette er nødvendig å ta opp, men man kan da vel ikke overdrive såpass? Saken: kan jeg forandre rekkefølgen på overskriftene? Denne rekkefølgen: Historie, Trofeer, kjente spillere, eksterne lenker. Jeg innser at dette ikke var viktig å ta opp.. Huff. Jeg forandrer det om 1 dag hvis ingen svarer. --Marcus 21. mar 2006 kl.15:05 (UTC)

Jeg skulle gjerne vært enig med deg, Marcus, men se på de litt mer fyldige artiklene fra andre klubber RBK eller Brann - rekkefølgen bør være noen lunde lik, slik at Wikipedia har en fast mal for «fotballklubber». -KjO- 21. mar 2007 kl. 15:51 (CET)

Klubben starter med sesongen med økonomiske problemer/vansker (som en rekke norske klubber på ulike nivåer). Skal dette inn i artikkel skal det være nyansert og med referanser. Vi er også forsiktige med tabloidiserte uttrykk som krise. Derfor tilbakestilite jeg en bruker (kun IP). - Mr. Hill 10. apr 2010 kl. 23:12 (CEST)

Andre omgang[rediger kilde]

Jeg fjerner det som står om filmen "andre omgang", at noen lager en film der hovedpersonene er Skeid-fan, har liten eller ingen betydning for klubben. Da kunne man isåfall nevnt en hver bok

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Skeid Fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 08:23 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Skeid Fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 03:03 (CEST)[svar]