Diskusjon:Sivilarkitekt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen har vært foreslått flettet med Arkitekt. Artikkelen Arkitektyrket i Norge (publisert 2011-04-18) omfatter alt innholdet fra Sivilarkitekt-artikkelen. <Sivilarkitekt> kan derfor slettes, hvis det ikke kommer protester innen en uke.

Arkitektyrket i Norge er opprettet som en del av underprosjektet Norsk arkitektur.NAPsidsel 18. apr 2011 kl. 13:32 (CEST)

Jeg tror det er lurt å ha dette som et oppslagsord og heller lenke til den nye artikkelen i denne. Grunnen er at denne finnes av søkemotorer og det er en del lenker på wikien som går til denne artikkelen. Jeg tror vi trenger begge artiklene denne kort på og den andre mer utfyllende.--Nina 18. apr 2011 kl. 14:25 (CEST)
Jeg tror at artikkelen bør beholdes, men det kan godt gjøres en ny vurdering av om denne skal være lang eller kort. Det vanlige vil jo være at teksten i hovedartikkelen Arkitektyrket i Norge er kort, og at dette er en {{utdypende artikkel}}. Det kan selvsagt også gjøres omvendt, men uansett må vi sørge for at artiklene er enige med hverandre, og gjensidig oppdatert. Mvh --M Haugen 2. mai 2011 kl. 12:21 (CEST)[svar]
Jeg synes denne artikkelen blir altfor omfattende. Jeg synes faktisk det holder med ingressen her, all den tid «sivilarkitekt» er satt inn i en sammenheng i artikkelen Arkitektyrket i Norge. NAPfrid 3. mai 2011 kl. 13:38 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sivilarkitekt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 07:48 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sivilarkitekt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jan. 2022 kl. 07:38 (CET)[svar]