Diskusjon:Søkemotoroptimalisering

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Se også diskujon under Diskusjon:Søkemotoroptimering

Søkemotoroptimering eller Søkemotoroptimalisering?[rediger kilde]

Jeg har flyttet artikkelen fra søkemotoroptimering til søkemotoroptimalisering med følgende begrunnelse: 1. Begge skrive måter er riktige. 2. Søkemotoroptimalisering er blir oftere brukt, noe man kan se ved et søk f.eks i Google. 3. Søkemotoroptimalisering er begrepet som er brukt i artikkelen, søkemotoroptimering var kun brukt en gang. --Eplekake 30. mai 2006 kl.00:22 (UTC)

Det kan se ut som noe historikk er gått tapt her. Jeg ser om det kan ryddes litt. ZorroIII 16. jul 2006 kl.21:55 (UTC)
Rydding utført. Om noen er uenig i navn på artikler skal artikkelen flyttes, det skal ikke brukes klipp-og-lim, da dette medfører at historikken går tapt og en dermed bryter GFDL-betingelsene som opprinnelige bidragsytere har sluppet bidragene sine under. Om bruk av flytt-funksjon ikke kan utføres pga at det finnes en side med det navnet fra før så kontakt en administrator etter at konsensus om nytt navn er oppnådd. ZorroIII 16. jul 2006 kl.22:09 (UTC)
Jeg klippet ut søkeoptimalisering fra artikkel Søkemotor for å få saken i bevegelse, og flettet den biten inn i denne artikkelen. De som irriterer seg får heller gi sitt bidrag. --Finn Bjørklid 30. nov 2006 kl. 22:43 (CET)

Kjørte en liten opprydning i lenkene som var lagt inn. Alt for mye ubrukelige lenker som ikke bidrar til noe for de som vil lære. --Kenneth Dreyer 2. mai 2008 kl. 20:03 (CEST)[svar]

Vedlikeholdsmerket i dag[rediger kilde]

Artikkelen er i dag vedlikeholdsmerket som kildeløs. Den har ikke en eneste referanse. Har satt inn seksjon for referanser som fanger dem opp når de legges inn i teksten. --Dyveldi ☯ prat ✉ post 28. sep. 2014 kl. 16:28 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Søkemotoroptimalisering. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. mar. 2023 kl. 23:03 (CET)[svar]