Diskusjon:Rosenrot

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Den hjelper endatil mot lynnedslag! Se nærmere opplysninger i Torvtak. Prøv en i hatten og bli overbevist neste gang det lyner og tordner. Den hjelper i 99,85 % av tilfellene! :o)) --Frode Inge Helland 17. jan 2007 kl. 19:11 (CET)

Satser heller på takløk enn rosenrot Banangraut 17. jan 2007 kl. 21:07 (CET)

Takk for tipset. Artikkel korrigert.--Frode Inge Helland 19. jan 2007 kl. 07:42 (CET)

dokumentasjon.[rediger kilde]

dokumenterte effekter av rosenrot er vanskelig å finne. kilde: .http://www.tidsskriftet.no/pls/lts/pa_lt.visSeksjon?vp_SEKS_ID=1510992

Dere kan lete her: http://examine.com/supplements/Rhodiola+Rosea/ Mengder med forskning som dokumenterer virkning.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 88.95.53.26 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

manglende logikk[rediger kilde]

Siterer: "Langtidsstudier av virkningene mangler helt.[1] Historier om virkninger regnes derfor å skyldes placeboeffekt."

Å konkludere med placebo fordi det mangler studier, er mildt sagt underlig. Mangler studier, så konkluderer man gjerne ikke, fordi premissene for konklusjon mangler.

Det er den som fremsetter en påstand som må bevise den. Hvis rosenrot har helsemessig effekt, må det bevises med pålitelige referanser. Så lenge referanser mangler, kan man trygt konkludere med at den ikke har noen virkning.--Trurl (diskusjon) 20. okt. 2015 kl. 21:38 (CEST)[svar]

Kommersielle interesser[rediger kilde]

Denne siden preges av at den er skrevet av noen med kommersielle interesser i å fremme rosenrot. Jeg ser at rosenrot nå selges på apotek i Norge av Orkla Health (diskusjon)