Diskusjon:Risør

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Her trengs det bilder...[rediger kilde]

Denne artikkelen har lite bilder, det gir et dårlig inntrykk! Det trengs historiske bilder, og bilder fra nåtiden. Så dersom noen med tilknytning til kommunen kan grave litt, eller ta en runde med kamera, så er det meget bra. Se gjerne artikkelen om Eidsvoll som et eksempel på hvordan bilder kan brukes i en kommuneartikkel.

Obs, ikke glem å laste opp bilder på Wikimedia Commons, ikke minst fordi bildene da er tilgjengelig for de andre språkversjonene av artikkelen om kommunen! Våre svenske, danske, finske, tyske, engelske, franske, italienske (og andre) lesere vil jo og gjerne se bilder - og ligger de på Commons kan de nåes fra alle våre prosjekter. Husk at alle bilder på Commons må være frie, se eventuelt brukerportalen dersom du er usikker. Hvis du selv har tatt bildet, eller det er 70 år siden fotografen døde skal det mye til at det er problemer mht opphavsrett.

Dersom det er noen spørsmål ved opplasting så legg gjerne en melding på min diskusjonsside så skal jeg forsøke å hjelpe som best jeg kan. mvh - Ulf Larsen 8. aug 2007 kl. 21:49 (CEST)

Jeg har nettopp lagt ut en del nye oversiktsbilder på Commons. De er sortert under categorien Risør (town). Jeg har lagt ut noen av de jeg mener passer best i denne artikkelen.--Peulle (diskusjon) 12. aug. 2017 kl. 20:00 (CEST)