Diskusjon:Reggae

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Reggae er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
RStubb Stubb Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rstubb-nivå på kvalitetsskalaen.
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.


Bodø sin posisjon i reggae-norge fremfor andre byer er tvilsom.

Skinhead??? Rastafletter?[rediger kilde]

Jeg er stadig litt forundret over at malen {{Skinhead}} er hengt på denne artikkelen; mye sier at det er en dårlig kopling. OK, den kan fungere fra den ene siden, som eksempel på musikk som «går hjem» i skinhead-miljøer, men motsatt vei er det helt feil. TorSch 4. des 2009 kl. 00:16 (CET)


>> Denne artikkelen er full av faktafeil, motsier seg selv, har absolutt ingen kildehenvisninger og virker i tillegg som den er klipt ut fra en skolestil. Skinhead-taggen kommer vel strengt tatt langt ned på problemlisten. Tror strengt tatt det hadde vært like greit å bare slette hele artikkelen Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.215.160.21 (diskusjon · bidrag) 11. sep 2010 kl. 14:03 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Reggae. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 19:56 (CEST)[svar]