Diskusjon:Politisk reaksjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flytting[rediger kilde]

Jeg synes politisk reaksjon er en bedre tittel på dette fenomenet. Det passer bedre med systemet for andre artikkeltitler som sosialisme i stedet for sosialist osv., og også som en bedre tittel for fenomenet i et bredere perspektiv. GVU 25. jul 2009 kl. 22:06 (CEST)

Alle lenker til denne siden bruker formen «reaksjonær» eller «reaksjonære». Jeg tror ikke dette er «navnet flest personer vil forvente at artikkelen ligger under», og jeg vil anbefale at artikkelen flyttes tilbake – Reaksjonær var da også konklusjonen per Wikipedia:Sletting/Reaksjonisme. — the Sidhekin (d) 26. jul 2009 kl. 02:26 (CEST)

Den franske revolusjon[rediger kilde]

Omtalen av den franske revolusjon er heller ikke korrekt. Det var først på 1800-tallet at man kunne snakke om noe skille mellom reaksjon og konservatisme av engelsk type. GVU 25. jul 2009 kl. 22:08 (CEST)

At sosialister og konservative ikke burde omtales i forbindelse med den franske revolusjonen (eller eventuelt som «senere»)? Dette har du vel fikset? eller var det noe mer? — the Sidhekin (d) 26. jul 2009 kl. 02:26 (CEST)