Diskusjon:Politikk i Oslo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Rødt sin gruppeleder er ikke Erling Folkvord, men Bjørnar Moxsnes. Moxnes er ikke representant, men vara. Kilde: http://rodtoslo.no/2010/09/29/budsjett/

Byrådet[rediger kilde]

«Byrådene, som tilsvarer ministre, trenger ikke være medlem av bystyret.» men er de det? Dette er et viktig moment. Dersom Oslos parlamentariske system er likt det norske, så kan man ikke samtidig være medlem av byråd og bystyre, men dersom det ligner på det britiske, er det fullt mulig å være begge deler. Hvordan dette er organisert, vil ha konsekvenser, fordi det vil gi byrådet opptil like mange stemmer i bystyret som det har medlemmer. V85 21. sep 2010 kl. 08:48 (CEST)

Bunnmal[rediger kilde]

Har lekt litt med en ny bunnmal for Politikkartiklene fra Oslo. Er litt usikker på hvordan listene bør lenkes, Og da spesielt listen over byråedene. Er også usikker på hvordan forholdet bør være til {{Politikk i Oslo}} bør de ha vært sitt innhold eller overlappe litt?

Mvh Røed (d) 11. des 2011 kl. 23:52 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Politikk i Oslo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. mai 2019 kl. 06:05 (CEST)[svar]