Diskusjon:Pipervika

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
JaapEden.jpg Artikkelen Pipervika er del av underprosjektet skøytesport, som søker å øke antall artikler relatert til skøytesport og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.

Mer informasjon om artikkelen

  1. Crystal Project package graphics.png Denne artikkelen mangler vurdering av nivå.
  2. Userscript award.svg Denne artikkelen mangler vurdering av prioritet.
  3. Birth Rate in USA 1934-2004.PNG Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Pipervika der hvor Rådhusplassen ligger i dag?[rediger kilde]

Utfra artikkelens beskrivelse ligger området der hvor Rådhusplassen ligger i dag, altså mellom Akershus Festning og Aker Brygge. Er dette helt riktig? __meco 20. jan 2007 kl. 13:36 (CET)

Bukt[rediger kilde]

I dag brukes vel navnet Pipervika kun om bukta, mens Vika (Oslo) er alt som er på land og er et strøk (som det står nevnt i artikkelen). Artikkelen bør vel i så måte skrives fullstendig om? Yosh 10. des 2009 kl. 01:17 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pipervika. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 05:27 (CEST)