Diskusjon:Perserkrigene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Utmerket artikkel Perserkrigene er en utmerket artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


Wikipedia Perserkrigene har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 31, 2007.

En uforståelig setning:

Den persiske styrken seilte fra Samos til Naxos, hvor innbyggerne flyktet til fjellene, spredte seg over kykladene overgav seg til kongen og så til Eretria. -marius 1. feb 2007 kl. 22:39 (CET)
Den var nok litt kronglete ja. Det jeg egentlig mente, og har endret setningen til, er: Den persiske styrken seilte fra Samos til Naxos, hvor innbyggerne flyktet til fjellene. Perserne spredte seg over kykladene som overgav seg til den persiske kongen og før perserne dro videre til Eretria. Kanskje litt mange perserne der, noe jeg forsøkte å unngå, uten hell...;) Shauni 1. feb 2007 kl. 23:06 (CET)

Gjennomlesing etter utmerket[rediger kilde]

Denne setningen:

«Først i det 4. århundre f.Kr. da bystatene i sør var i generell nedgang, ville Filip II av Makedonia, en konge med stor politisk genialitet, forene det makedonske aristokratiet i et fast sentralisert monarki og ekspandere kongedømmet utenfor disse grensene og heve det til en viktig posisjon.»

-er for lang, og «stor politisk genialitet» er en dårlig formulering. Ulf Larsen 19. feb 2007 kl. 22:01 (CET)

Har endret ordlyden og satt inn et par komma. Mener den er bra nok nå. -marius 20. feb 2007 kl. 12:48 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Perserkrigene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. jul. 2017 kl. 03:20 (CEST)[svar]

Utmerket artikkel?[rediger kilde]

Verifisert i 2007, er nesten fri for referanser. --Avilena (diskusjon) 5. mar. 2022 kl. 11:54 (CET)[svar]