Diskusjon:Partisipp

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Underprosjektets logo Artikkelen Partisipp er del av underprosjektet Språk, som søker å øke antall artikler relatert til språk og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende språkartikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Spire Spire Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på spire-nivå på kvalitetsskalaen.
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.

Hvorfor skulle perfektum partisipp være adjektiv? Det måtte vel i så fall være adverb?? --Odd Eivind 21. jun 2008 kl. 16:24 (CEST)

Tja, det fungerer vel i praksis som begge deler? Han var en lyttende type og det gikk strykende ... eller? --Eivind (d) 21. jun 2008 kl. 16:27 (CEST)
Jo, men det er vel så vidt jeg har forstått det som her omtales som presens partisipp. Perfektum partisipp er vel f.eks. "løpt", som i "har løpt". Jeg kan ikke skjønne at dette kan settes sammen med et substantiv? Forøvrig, angående det som her kalles presens partisipp, så trodde jeg dette var adjektiver?? --Odd Eivind 21. jun 2008 kl. 16:32 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Partisipp. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 00:12 (CEST)[svar]