Diskusjon:Nasjonalisme

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
http://no.wikipedia.org/wiki/Nasjonalisme

Artikkelen er ret og slett svak. http://no.wikipedia.org/wiki/Fascisme har 14. karakteristika. Alikevell har artikkelforfatter genralisert Fascisme til 1 eller 2. SVAKT, GENERALISERENDE, STIGMATISERENDE.

HUFF !!!!!!!!

Jeg er enig i at det bør tas i et tak mht denne artikkelen. Siden du strakk armen i været, så kan du selv bidra litt, kanskje?--Lipothymia 10. jul 2005 kl.07:33 (UTC)
Noe bør gjøres med den, men det er farlig å bruke en artikkel om fascisme som utgangspunkt for en om nasjonalisme, ettersom nasjonalisme er et mye mer generelt begrep. Cnyborg 10. jul 2005 kl.09:06 (UTC)

Propaganda[rediger kilde]

Denne artikkelen tror jeg er propaganda fra multinasjonale selskaper- -de bruker program for å editere wikipedia.

Nasjonalisme er kort sagt politikk til fordel for nasjonen og dets innbyggere. Håper noen kan bruke den akademisk korrekte definisjonen på nasjonalisme og skrive en objektiv artikkel.

nasjonalisme: http://dictionary.reference.com/browse/nationalism Dette usignerte innlegget ble skrevet av 95.34.235.153 (diskusjon · bidrag) 16. feb 2010 kl. 22:54 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har vanskelig å se at multinasjonale selskaper driver propaganda i artikkelen, og den er heller ikke så svak lengre. --Finn Bjørklid (diskusjon) 29. aug 2012 kl. 11:03 (CEST)