Diskusjon:Nana Mouskouri

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Nana Mouskouri har vært oppe til avstemning for å bli anbefalt eller utmerket, men ble ikke vedtatt.

Foto[rediger kilde]

Det hadde vært fint med et foto av henne. Jeg ser at en: har et platecover. Er platecovere ok også for no: ? Ctande 21. nov 2005 kl.09:21 (UTC)

Fra bildesiden på en:
«This image is of a music album or single cover, and the copyright for it is most likely owned by either the publisher of the album or the artist(s) which produced the music or artwork in question. It is believed that the use of low-resolution images of album or single covers solely to illustrate the album or single in question on the English-language Wikipedia, hosted on servers in the United States by the non-profit Wikimedia Foundation, qualifies as fair use under United States copyright law. Any other uses of this image, on Wikipedia or elsewhere, may be copyright infringement. See Copyrights for more information.»
Dette betyr vel i korthet at platecovere og des like kun kan brukes på en:, og at vi må få tak i et fritt bilde av damen, eller vente i 100 år til bildet er utdatert:) OPus- (mld, film) 21. nov 2005 kl.09:35 (UTC)
Greit. Men det er vel bare billedmangelen som hindrer meg i å foreslå artikkelen som lesverdig. Kanskje dukker det opp noen lovlige bilder snart. Ctande 21. nov 2005 kl.09:40 (UTC)
Du kan gå på http://www.nanamouskouri.net/, trykke på «Menu» -> «Information» -> «Imprint» – der vil du finne en mailadresse hvor rettslige spm kan stilles til ansvarlig for nettsiden. Jeg er sikker på at hvis du fremmer din sak, vil du få tilgang til et pressebilde av Nana om ikke annet:) Forøvrig er vel ikke kravene til lesverdige artikler like kraftige som for de utmerkede? Kan ikke artiklene bli lesverdige uten bilder? :) OPus- (mld, film) 21. nov 2005 kl.09:46 (UTC)
Jeg har alt kontaktet både fanklubben og dama selv for å få et bilde vi kan bruke, men slikt tar gjerne litt tid. Jeg er heller ikke sikker på at vi får bilder vi kan bruke under en fri lisens, så kanskje må vi finne oss i å benytte et på vilkår. Tbjornstad 22. nov 2005 kl.08:36 (UTC)
PS! Har også lagt inn forespørsel på Commons «ønskeliste». Tbjornstad 22. nov 2005 kl.08:42 (UTC)

objektivitet[rediger kilde]

Avsnittet "Nana in concert" inneholder temmelig subjektive betraktninger:

"... Nana Mouskouri har alltid tilhørt de artistene som er bedre «live» enn på plate, så det tar bare noe minutter før alle er trollbundet. Her er ingen fakter og sceneshow, uten sangen og musikken i seg selv, men mot slutten av konserten er allikevel folk som i transe. Og når det hele er over, nekter folk henne å forlate scenen gjennom taktfast trampeklapp og høylydt jubel. Ekstranummer på ekstranummer fremføres, uten at folk blir fornøyd. I opp mot en time har divaen måttet utstå folks krav om mer, før hun slipper vekk."

For meg klinger dette mer som et festskrift enn som en encyklopedisk artikkel. Artikkelen er både grundig og god, men her og der litt for mye farget av forfatterens synspunkter, kan det virke som. Guaca 8. des 2005 kl.08:59 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nana Mouskouri. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jul. 2017 kl. 12:12 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nana Mouskouri. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 08:01 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nana Mouskouri. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. okt. 2018 kl. 23:20 (CET)[svar]