Diskusjon:Magnus Reitan

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Har Magnus Reitan offsielt endret navn fra Kjell Magnus Reitan? Noen som vet dette? Mr. Hill 26. feb 2008 kl. 23:41 (CET)

Heter han ikke Kjell Magnus Reitan da?. Trodde han hadde hatt det navnet hele tiden.--Harry Wad (HTM) 26. feb 2008 kl. 23:55 (CET)
I følge skattelistene er Kjell borte i 2006.. Det betyr ikke mye for artikkelen uansett. Mr. Hill 27. feb 2008 kl. 02:06 (CET)
Tror det er en glipp i lista, kan jo bare spørre han.--Harry Wad (HTM) 27. feb 2008 kl. 03:40 (CET)

Hvis det er slik at personen som biografien omhandler ønsker et bilde fjernet, så bør vi etterkomme dette. Bildet fremstår ikke særlig heldig, så jeg kan forstå innvendingen. Keanu 5. jul 2010 kl. 20:58 (CEST)

Det vet vi ikke noe om, Keanu. Vedkommende kan sende en mail til en admin, f.eks. Mvh.Anne-Sophie Ofrim 5. jul 2010 kl. 21:01 (CEST)
Kan vanskelig se at en bruker skulle ha onde baktanker med å fjerne et bilde som dette, sannsynligheten er større at det er noen med tilknytning til vedkommende som forsøker fjerne det. Om vedkommende ikke vet om muligheten å sende email til en admin kan vi fortsette ut i evigheten med å redigere tilbake, eller vi kan gjøre oppmerksom på hvordan man styrer gjennom dette byråkratiet. Keanu 5. jul 2010 kl. 20:58 (CEST)
Det bør i så fall tas opp på Commons: Bildet blir ikke borte, selv om det fjernes herfra. Så lenge bildet fins på Commons, kan vi bruke det, og artikkelen er bedre med enn uten. Når det er sagt: Om et «heldigere» bilde gjøres tilgjengelig, er det klart vi heller bør bruke det. — the Sidhekin (d) 5. jul 2010 kl. 21:08 (CEST)
I mine øyne er artikkelen dårligere med bildet enn uten. Det trekker oppmerksomhet fra tekst-materialet. Jeg ville ikke vært så snar med å sette det tilbake. Hvorfor i det hele tatt legge ut et tullete bilde som dette? Han ser jo ut som en klovn. Det er ikke representativt for en administrerende direktør. Keanu 5. jul 2010 kl. 21:11 (CEST)
Det blir noe annet – jeg er ikke enig, men om det er konsensus om at artikkelen er bedre uten, skal jeg ikke protestere. — the Sidhekin (d) 5. jul 2010 kl. 21:29 (CEST)
Hvis dette er reellt, tipper jeg et riktig sted å vise til er Wikipedia:Kontakt#Det er et problem med en artikkel om meg eller noen jeg representerer. Men så har vi også Wikipedia:Fotografi#Personer: «Det skal ikke brukes bilder som virker støtende eller hvor det er grunn til å tro at personen vil motsette seg at bildet brukes.» Det er ikke en retningslinje, så den er ikke bindende, men hvis den er representativ for stemningen her, ligger fort dette bildet tynt an: Jeg ser ikke at det virker støtende, men om protesten altså er reell, er det vanskelig å nekte for at det «det er grunn til å tro at personen vil motsette seg at bildet brukes». :) — the Sidhekin (d) 5. jul 2010 kl. 21:29 (CEST)

Hvordan får jeg fjernet bilde? Jeg er ny på Wikipedia.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Cathrinems (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Prøv Wikipedia:Kontakt#Det er et problem med en artikkel om meg eller noen jeg representerer. Foreløpig kan vi begynne med å ta det vekk fra artikkelen. Mvh MHaugen 5. jul 2010 kl. 22:15 (CEST)
Hva har skjedd her? Først byttet vi ut bildet, så ble det nye slettet? Reitanfamilien bør vi da kunne finne bilder av? Noen? - Mr. Hill 23. feb 2011 kl. 14:08 (CET)

Det at noen i det hele tatt vurderer å benytte et slikt bilde, er ubegripelig. Som oppslagsverk bør Wikipedia bestreve seg på å vise seriøse portretter, og ikke selskapsbilder som ser ut til å være sakset ut av Se & Hør. Dette er under Wikipedias verdighet, synes jeg. Brødkurv 6. mar 2011 kl. 23:46 (CET)

Jeg er også skeptisk til å bruke dette bildet. Det er ikke som at vi bruke et bilde av lav kvalitet; jeg har for eksempel bevisst unngått å legge File:Knut Olsen 2010.jpg inn i artikkelen om Olsen. Dette er sammenlignbart med at vi noen ganger fjerner tekst fra artikler, dersom vi vurderer det til at artikkelen blir minst like bra uten. Hilsen Kjetil_r 6. mar 2011 kl. 23:56 (CET)

Bildet er igjen satt inn, og fjernet. Parodiske bilder hører ikke hjemme i dette seriøse leksikon. Har man noe imot vedkommende kan man da det opp med ham personlig, ikke prøve å latterliggjøre vedkommende i et leksikon. Keanu 7. mar 2011 kl. 10:44 (CET)

Keanu: Ikke tillegg meg intensjoner du ikke har belegg for å si at jeg har, kjære (?) kollega.
Dette bildet lå inne i artikkelen fra opprettelse i 2008 til det nye bildet kom til. Etter at det nye ble slettet i Commons ble det gamle lagt tilbake. Det er selvsagt helt greit at det fjernes igjen dersom det er en felles holdning. - Mr. Hill 7. mar 2011 kl. 18:44 (CET)
Det var "just to make a point", ikke for å tillegg noen en intensjon :) Trodde det virket klart her at flere synes bildet var upassende. (også fra vedkommendes side, Bruker:Cathrinems) Keanu 7. mar 2011 kl. 18:59 (CET)
Minner bare om følgende: Wikipedia:Ta ting i beste mening og Wikipedia:Ikke forstyrr Wikipedia for å få illustrere et poeng, og anbefaler Finns gode oversettelse,Wikipedia:WikiKjærlighet, som videre lesning. - Mr. Hill 14. mar 2011 kl. 10:28 (CET)
Helt greit, jeg tror ikke du mente det ondt, og jeg var nok for krass i meldingen. Grunnen var nok at jeg opplevde det underlig at akkurat dette bildet kom ut igjen, særlig da 1. vi har vært gjennom samme diskusjon før, 2. det var flere som reagerte på bildet tidligere, 3. vi også har vært gjennom en prosess der representanten til vedkommende som biografien omtaler forsøkte få nettopp dette bildet erstattet med noe bedre, til slutt ga de opp pga rot med hvilke rettigheter som skulle gis (rent byråkrati og formalia). Jeg opplevde det derfor forstyrrende og unødvendig. Finns artikkel er fin forøvrig - jeg skal forsøke, noe du også får gjøre, å ta andres ord i beste mening. Keanu 14. mar 2011 kl. 11:25 (CET)

Navn (2)[rediger kilde]

Magnus Reitan endre offisielt navn fra Kjell Magnus Reitan til Magnus Reitan i 2005! kan noen rette opp dette?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Cathrinems (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det ble reparert av noen. Når det gjelder navn benyttet i selve teksten, husk at vi ikke er på fornavn med biografiobjekter. Enten Magnus Reitan eller Reitan eller tittel (sett inn det som passer), ikke Magnus. Keanu 7. jul 2010 kl. 11:37 (CEST)

Den er grei du. Takk for hjelpen så langt! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Cathrinems (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Magnus Reitan. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 17:43 (CEST)[svar]