Diskusjon:Liste over brygger på Nesodden

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bør flettes med Nesoddbåtene[rediger kilde]

Jeg mener denne artikkelen bør legges inn som en del av historien til Nesodden-Bundefjord Dampskipsselskap. mvh - Ulf Larsen 12. mar 2008 kl. 07:15 (CET)

Jeg laget listen for oppslag Nesodden. I mangel av et kart ville jeg illustrere rekkefølgen av bryggene for å gi en idé om hvor de forskjellige stedene på Nesodden ligger. Men jeg er enig i at listen også hører hjemme under NBDS, ihvertfall dersom denne blir utvidet med et historiekapitel.
Hva med å verve lokalhistoriker Harald Lorentzen på Nesodden og få ham til å sammenfatte historien i en artikkel? Ingen vet så mye om Nesoddbåtene som ham, han har utgitt flere bøker om emnet, og også skrevet 3dje (og foreløpig siste) bind av Nesoddens historie.
En digresjon mens jeg er i farta - oppslagsordet Nesoddbåten peker direkte til én av disse båtene. Den burde peke ENTEN til NBDS, ELLER til en liste eller oversiktsside som navnga alle nåværende, og kanskje også alle tidligere Nesoddbåter. Igjen, Harald Lorentzen? TorSch 12. mar 2008 kl. 18:35 (CET)
Pekeren til Nesoddbåten er feil, og er vel skeptisk til om vi i det hele tatt bør ha et oppslagsord, eventuelt la det peke til NBDS. Om Harald L. er klar for å lage en sammenfatning er det veldig bra, men samtidig kan det være en utfordring å få noen som er vant med et annet format (les bøker) til å forholde seg til vårt, men om du kjenner han så hør gjerne med han. Du bør også nevne at andre kan og vil gå inn og bidra i teksten han kommer med, så han er forberedt på det. mvh - Ulf Larsen 12. mar 2008 kl. 20:03 (CET)


Er for tiden i USA, skulle ellers gjerne pratet med Harald. Skal se om jeg finner en e-mail-adresse et eller annet sted, ellers kan jeg (om ikke denne uken) litt senere forsøke en kontakt gjennom Nesodden Historielag.
TorSch 12. mar 2008 kl. 23:48 (CET)