Diskusjon:Lærdalstunnelen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen ser ut som en reklame artikkel for Lærdal og dens turistattraksjoner. Vi må se på nødvendigheten av og ha så mange -Se også- linker. - Snurre86 24. apr 2009 kl. 19:35 (CEST)

Jeg tok bort alle Se også-lenkene bortsett fra lenkene til Aurlandsveien og Veitunneler i Norge, siden de andre ikke hadde noe med tunnelen å gjøre. Blue Elf 24. apr 2009 kl. 20:41 (CEST)
Nå var det jeg som la til Undersjøiske veitunneler i Norge nå, syns du jeg ikke skal ta den med i andre tunnel artikler? - Snurre86 24. apr 2009 kl. 20:56 (CEST)
Jeg så det i etterkant, beklager at jeg fjernet den sammen med de andre Se også-lenkene. Sant å si tror jeg det er mest logisk å bare ha Undersjøiske veitunneler i Norge med i artiklene om de undersjøiske tunnelene og ikke i artiklene om de andre tunnelene, men jeg skal ikke protestere så veldig høyt hvis du mener at den bør være med i alle. Blue Elf 26. apr 2009 kl. 22:16 (CEST)
Jeg har den bare med, gjør det mye enklere. Kan jo bare ta det bort siden når jeg ikke trenger andre artikler som referanse til nye/resturering ... Når du har lest dette kan du bare slette denne diskusjonen, jeg tror ikke jeg kan slette den? - Snurre86 27. apr 2009 kl. 16:57 (CEST)
Helt greit det. Diskusjonen kan nok stå selv om den ikke er aktuell lenger. Det er ikke noe problem. :-) Blue Elf 2. mai 2009 kl. 15:53 (CEST)[svar]

Lærdalstunnelen er blitt forbigått i lengde av den undersjøiske tunnelen mellom de 2 japanske øyene Honshu og Hokkaido, som igjen, 15.oktober 2010 er blitt forbigått av St.Gotthard-tunnelen i Sveits, som forventes å være klar for gjennomkjøring i 2017. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Buskerudalge (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Fikk med meg gjennomslag i ST. Gotthard, og har rettet litt upresist. Bjørn som tegner 15. okt 2010 kl. 21:47 (CEST)
Beklager hvis det har skjedd noe som jeg ikke har fått med meg, men er det Seikantunnelen det tenkes på, i tillegg til Gotthard-Basetunnelen? Ingen av de to er veitunneler. Lærdalstunnelen har aldri vært den lengste av alle tunneler ( * ), men så vidt jeg vet er den fremdeles verdens lengste veitunnel. Riktignok har jeg hørt at noen regner Kanaltunnelen som verdens lengste veitunnel, fordi den har en mindre vedlikeholdstunnel som er kjørbar med bil mellom de to jernbanetunnelene. Men det er vel bare noen få som regner den blant veitunnelene. Se også engelsk Wikipedia. Blue Elf 15. okt 2010 kl. 22:23 (CEST)
Sorry, du har rett, og jeg tenkte ikke langt nok. Der er forskjell på bilveitunnell og jernbanetunnell, det merket jeg vel egentlig da jeg «busset» under kanalen i juni og sjåføren sparte drivstoff. (;----§(( Bjørn som tegner 15. okt 2010 kl. 22:39 (CEST)
( * ) Unyttig kommentar fra TorSch 15. okt 2010 kl. 23:17 (CEST): Verdens lengste tunnel uansett type er en vannførende tunnel, the New York City-West Delaware water-supply tunnel, kfr. blant andre denne siden. Men det skal vel godt gjøres å få en bil inn der ....

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lærdalstunnelen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. jul. 2017 kl. 01:42 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lærdalstunnelen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. mai 2019 kl. 00:23 (CEST)[svar]