Diskusjon:Kenya

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Kenya betyr tåkefjellet. Nairobi er hovedstaden i Kenya. Byen er med sine 1 mil innbyggere Sør-Afrikas største. Byen vokser ekstremt fort i folketall. Over halvparten av befolk er kristenne(66%). Kenya har 10 tv gjennomsnittlig per 1000 innbygger. Kenya har 1 lege gjennomsnittlig på vær 71 430 innbyger Mombasa er en av de eldste byene i Sør-Afrika. Mombasa har i nesten tussen år vert den viktigste handelsbyen i landet I middel alderen vokst handlene mye spesielt populært var elfenben, gull og slaver. På 1800-tallet ble Kenya engelsk koloni.

Underprosjektets logo
Kenya
Artikkelen Kenya er del av underprosjektet Afrika, som søker å øke antall artikler relatert til Afrika og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres. Denne siden inngår i arbeidet med Kenya.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kenya. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. jul. 2017 kl. 18:41 (CEST)