Diskusjon:John Steinbeck

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel John Steinbeck er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Hei! En flott artikkel du jobber med og ser fram til det endelige resultat. Steinbeck var en av de forfattere jeg leste for noen år siden. Og, en kommentar: bildet er et kjent portrett av Steinbeck, men i denne utgaven er det ekstremt beskjært; øret er borte og tuppen på sigaretten. Det er ikke noe igjen av komposisjonen. Dette er ikke en kritikk av deg, for jeg antar det er tatt fra en av Gyldendals bøker. Men, siden bildet er kjent er det sikkert bedre utgaver av det ute og går. --Finn Bjørklid 28. sep 2005 kl.13:01 (UTC)


Jeg fjernet akkurat et avsnitt om forfatterens farfar. Dramatisk lesning og alt sånt, men uproporsjonalt detaljert i forhold til øvrig familiebiografi, og mulig kobling til forfatterens eget liv og meninger blir bare spekulasjoner. MHaugen 9. apr 2009 kl. 21:54 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen John Steinbeck. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 11:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 10 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen John Steinbeck. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 06:21 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen John Steinbeck. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. des. 2023 kl. 07:02 (CET)[svar]